Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Daewoo RN-T425NPB, Combina frigorifica, 332 l, Clasa A+, No Frost, H 189.8 cm, Sticla neagra

3
Scris ianuarie 12, 2016 de in Daewoo
Daewoo RN-T425NPB

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Aspect elegant, sistem de racire Full No Frost, bine compartimentat la interior.
 

Negative:

La acest pret ar fi putut detine si un dozator de apa si gheata.
 
Mai mult

Daewoo RN-T425NPB este o combina frigorifica performanta si foarte eleganta, afisand un exterior din sticla neagra. Pe langa faptul ca va ofera un confort sporit in bucatarie, cu siguranta reprezinta un element care va atrage atentia tuturor. Brand-ul korean a realizat modelul Daewoo RN-T425NPB la standarde superioare. Intrand in amanunte, va marturisim ca atat frigiderul, cat si […]

Daewoo RN-T425NPB este o combina frigorifica performanta si foarte eleganta, afisand un exterior din sticla neagra. Pe langa faptul ca va ofera un confort sporit in bucatarie, cu siguranta reprezinta un element care va atrage atentia tuturor.

Brand-ul korean a realizat modelul Daewoo RN-T425NPB la standarde superioare. Intrand in amanunte, va marturisim ca atat frigiderul, cat si congelatorul se bucura de un sistem de racire tip No Frost. Asa cum spune si numele este vorba de impiedicarea depunerilor de gheata pe peretii interiori. Racirea se realizeaza prin suflarea unor curenti fini de aer rece, care au meritul de a regla umiditatea, de a uniformiza temperatura la fiecare nivel din interior si de a mentine prospetimea alimentelor. Si in fotografia de mai jos se observa mici orificii prin care va patrunde aerul. Epoca tipului de racire pe baza conductelor inghetate in pereti, a apus pentru combina frigorifica Daewoo RN-T425NPB.

Daewoo RN-T425NPB

Daewoo RN-T425NPB

 

Daewoo RN-T425NPB este o combina frigorifica foarte incapatoare, avand un volum net de 332 litri. Aceasta capacitate se imparte in frigider si congelator.

Frigiderul detine un volum net de 242 litri si putem spune ca este mai incapator decat unele modele de frigidere cu doua usi (care detin si congelator). In partea de jos este prezent acel compartiment special, in care fructele si legumele isi pastreaza prospetimea mai bine. Sfatul nostru pentru toti utilizatorii este sa scoata fructele si legumele din pungi. Puneti-le la gramada ca vor rezista mai mult. In punga se creeaza condens, care duce la degradarea rapida a alimentului vegetal.

Deasupra acestui compartiment puteti ocupa spatiul cu cele 4 rafturi din sticla securizata. Rafturile se pot aseza pe mai multe trepte de nivel si va avantajeaza atunci cand aveti nevoie sa asezati vase mai inalte. Usa frigiderului Daewoo RN-T425NPB este prevazuta cu 4 suporturi din plastic realizate cu o margine inalta pentru a proteja recipientele.

 

Congelatorul va pune la dispozitie un volum remarcabil de 90 litri. Interiorul congelatorului este structurat in 3 compartimente inchise. Aceste compartimente sunt de forma unor ladite pe care le puteti scoate foarte usor in caz ca vreti sa aranjati alimentele sau sa igienizati interiorul.

Designul combinei frigorifice Daewoo RN-T425NPB este remarcabil, cum spuneam si la inceput. Mai exista si alte combine frigorifice cu exterior negru, cum ar fi Samsung RB31FERNDB, dar difera materialul. Pe partea exterioara a usii frigiderului este un display elegant cu ajutorul caruia puteti seta temperatura atat pentru frigider, cat si pentru congelator.

Concluzia noastra este ca Daewoo RN-T425NPB reprezinta o combina frigorifica eleganta, foarte incapatoare si bine organizata in interior. Cea mai importanta calitate pe care o detine si despre care oamenii se arata a fi foarte interesati este functia de racire No Frost. Pretul de vanzare nu este unul mic, dar in aceasta perioada beneficiaza de un discount remarcabil.

 

electrok pret bun

 

Specificatii

* Caracteristici generale
 • Tip aparat: Combina frigorifica
 • Sistem de racire frigider NO FROST: Da
 • Sistem de racire congelator NO FROST: Da
 • Volum net total (l): 332
 • Afisaj: LED
 • Clasa de eficienta energetica: A+
 • Volum net congelator (l): 90
 • Volum net frigider (l): 242
 • Volum brut total (l): 375
* Design
 • Culoare: Sticla neagra
 • Deschidere standard: Dreapta
 • Usi reversibile: Da
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 189.8 x 59.5 x 65.1
* Functii si siguranta
 • Functie super-racire: Da
 • Sistem de avertizare pentru usa deschisa: Da
* Detalii tehnice
 • Greutate (Kg): 72

3 Comentarii


 1.  

  Un articol foarte complex si obiectiv :)
 2.  

  Foarte eleganta combina. Si Samsung parca avea ceva de genu
 3.  
  Larisa Mae

  Imi place ca da o nota de eleganta casei si raceste excelent.

Lasa un raspuns

(necesar)