Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Daewoo FRN-T20DAMI, Side by Side – Review, Pareri si Pret redus

0
Scris iunie 28, 2018 de in Daewoo
Daewoo FRN-T20DAMI side by side review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, sistem racire/congelare excelent, aspect placut, accesorii variate si eficiente.
 

Negative:

Pretul poate fi un impediment pentru anumite persoane.
 
Mai mult

Daewoo FRN-T20DAMI [Side by Side, 537 l, Clasa A+, No Frost, H 181.2 cm, Finisaj oglinda] Daewoo FRN-T20DAMI este un aparat frigorific incapator, performant, complet accesorizat si dotat cu tehnologii de ultima generatie. Toate fac ca alimentele sa beneficieze de cele mai bune conditii de pastrare. In plus, confortul casei se va imbunatati considerabil. Caracteristici, functii […]

Daewoo FRN-T20DAMI

[Side by Side, 537 l, Clasa A+, No Frost, H 181.2 cm, Finisaj oglinda]

Daewoo FRN-T20DAMI este un aparat frigorific incapator, performant, complet accesorizat si dotat cu tehnologii de ultima generatie. Toate fac ca alimentele sa beneficieze de cele mai bune conditii de pastrare. In plus, confortul casei se va imbunatati considerabil.

Caracteristici, functii si tehnologii

Perfect No Frost este o tehnologie marca Daewoo ce se refera la racirea uniforma pe baza curentilor de aer. Atat in frigider, cat si in congelator, racirea si congelarea se vor realiza eficient, fara ca pe peretii interiori sa se depuna gheata. Practic, niciodata nu veti fi nevoiti sa congelati aparatul.

Temperatura si umiditatea vor fi reglate automat, in permanenta, prin circularea curentilor de aer. Alimentele vor beneficia de cele mai bune conditii. Doar asa isi pot pastra aroma si textura pentru o perioada mai indelungata.

Deodorizer este o functie ce neutralizeaza mirosurile neplacute, atunci cand aerul este recirculat. Acest lucru va contribui si la conservarea buna a alimentelor.

Dozatorul de apa si gheata este un avantaj pe care il intalnim la putine aparate frigorifice. In general, nu este prezent la aparatele ieftine. Este util pentru ca va ajuta sa consumati mai usor cantitatea de apa recomandata. In plus, este foarte confortabil ca prin apasarea clapetei, apa sau gheata sa cada direct in pahar sau intr-o frapiera.

Daewoo FRN-T20DAMI dozator apa si gheata

Deasupra dozatorului se afla un display LED si niste butoane ce va permit sa modificati temperaturile pentru ambele compartimente si sa activati anumite functii.

Daca una dintre usi nu va fi bine inchisa, veti fi avertizati de un semnal sonor. Este o metoda de precautie pentru protejarea mancarii.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Daewoo FRN-T20DAMI este un aparat frigorific foarte incapator, ce detine un volum total net de 537 litri. Acest volum se imparte astfel: frigider – 357 litri, congelator – 180 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului masoara 94.2 x 80.3 x 181.2 cm (latime x adancime x inaltime).

Daewoo FRN-T20DAMI side by side

 

Frigiderul este foarte incapator si detine toate compartimentele si accesoriile de care aveti nevoie. La baza sunt prezente 2 ladite rezistente in care puteti aseza separat fructele si legumele. In aceste compartimente, vegetalele isi vor pastra prospetimea mai bine.

Deasupra lor se afla spatiul liber pe care il veti gestiona cu ajutorul a 5 rafturi din sticla securizata, cu margine de protectie. In jumatatea frigiderului, se afla un alt compartiment inchis, mai mic, perfect pentru pastrarea carnii nesarate si a pestelui. Aici temperatura scade pana aproape de 0°C. Aici sunt cele mai bune conditii pentru decongelarea produselor.

Pe usa frigiderului sunt 5 suporturi spatioase pe care puteti aseza multe alimente si recipiente (sticle, borcane, conserve, oua si alte alimente).

Congelatorul se afla in partea stanga si este, de asemenea, foarte incapator. Detine suficient spatiu pentru a va ajuta sa mergeti mai rar la cumparaturi. Nici nu aveti nevoie de o lada frigorifica in plus. Dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus, congelatorul este structurat in felul urmator. Detine la baza doua compartimente inchise. Deasupra este spatiu liber impartit prin 3 rafturi din sticla securizata. In partea de sus se afla aparatul care raceste apa si formeaza cuburile de gheata. Pe usa se afla 5 suporturi si dozatorul ce va furniza apa si gheata direct in pahar.

Daewoo FRN-T20DAMI trebuie conectat la reteaua de apa curenta, pentru a va putea furniza de la dozator apa sau gheata. 

Designul este unul special pe care nu l-am mai intalnit la alt side by side. Exteriorul aparatului detine un finisaj oglinda. Mereu am considerat ca un astfel de material ar putea fi mai util decat unul mat/opac. Este un aparat modern, care se integreaza in casele in care aspectul chiar conteaza.

Daewoo FRN-T20DAMI side by side review, pret, pareri

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Daewoo FRN-T20DAMI este un side by side incapator, foarte util si performant. Raceste si congeleaza perfect. Va pune la dispozitie accesorii ergonomice. Se vinde cu un pret mediu, in concordanta cu performantele de care da dovada.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta