Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Daewoo FN-400NWM, Frigider cu 2 usi, 398 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 170 cm, Argintiu

0
Scris martie 20, 2017 de in Daewoo
Daewoo FN-400NWM

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, sistem de racire performant si eficient, accesorii moderne, aspect remarcabil.
 

Negative:

Nu emite semnal sonor in caz ca ramane o usa deschisa.
 
Mai mult

Daewoo FN-400NWM, Frigider cu 2 usi, 398 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 170 cm, Argintiu Daewoo FN-400NWM este unul dintre cele mai incapatoare frigidere. Raceste si congeleaza foarte eficient, gratie unui sistem de racire performant. In acest review, vom detalia performantele sale, pentru a intelege exact care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de […]

Daewoo FN-400NWM, Frigider cu 2 usi, 398 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 170 cm, Argintiu

Daewoo FN-400NWM este unul dintre cele mai incapatoare frigidere. Raceste si congeleaza foarte eficient, gratie unui sistem de racire performant. In acest review, vom detalia performantele sale, pentru a intelege exact care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de frigider.

Caracteristici si functii

Daewoo FN-400NWM este un frigider dotat cu sistem de racire Full NoFrost. Mai exact, atat in frigider, cat si in congelator, racirea, respectiv congelarea se vor realiza pe baza curentilor de aer. Genul acesta de sistem este mult mai performant decat cel static (conducte prin care circula agent termic).

Avantajele sistemului de racire Full No Frost sunt urmatoarele. Aerul rece, care circula prin toate compartimentele, duce la disparitia depunerilor de gheata. Niciodata nu veti vedea picaturi de apa provenite din condens si depuse pe peretii din interiorul aparatului. Este un avantaj estetic, dar si igienic. Atat temperatura, cat si umiditatea, vor fi stabilite la un nivel optim, benefic pentru alimente. Mancarea isi va pastra prospetimea si consistenta pentru o durata mai indelungata, in cazul acestui sistem de racire.

Daewoo FN-400NWM este unul dintre cele mai performante frigidere, astfel ca pentru a seta temperatura pentru fiecare compartiment, exista un display electronic amplasat pe exteriorul congelatorului. Nu mai stati sa deschideti usa si sa rotiti termostatul, cum se intampla la vechile generatii de frigidere.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Daewoo FN-400NWM este unul dintre cele mai incapatoare frigidere. Pune la dispozitie un volum util de 397 litri, distribuit in felul urmator: frigider – 286 litri, congelator – 111 litri.

Este mai incapator decat multe combine frigorifice, mai ales in cazul congelatorului.

Dimensiunile exterioare pe care le detine sunt 170.5 x 68.9 x 70 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Daewoo FN-400NWM frigider

 

Frigiderul este amplasat in partea de jos si pune la dispozitie spatiu generos pentru a avea in permanenta o cantitate considerabila de alimente. Detine elemente ce faciliteaza pastrarea in siguranta a tuturor tipurilor de produse alimentare.

In partea de jos este un compartiment foarte incapator, in care fructele si legumele vor sta impreuna. Aici isi vor pastra mai bine prospetimea, dar si consistenta.

Deasupra acestui compartiment este spatiu liber, care va fi gestionat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata. Este foarte important faptul ca structura frigiderului permite asezarea celor 3 rafturi pe 8 trepte de nivel.

Usa frigiderului este o zona foarte interesanta. La interior detine 3 suporturi spatioase si un rezervor in care puteti pastra apa rece si proaspata. Acest rezervor comunica la exterior cu un dispenser de apa. Luati un pahar, il pozitionati sub dozator si apasati clapeta. Este o modalitate eleganta, care va ajuta sa consumati o cantitate considerabila de apa.

Congelatorul se afla in partea de sus. Este mai incapator cu aproximativ 20 litri fata de majoritatea congelatoarelor incorporate in combinele frigorifice. Spatiul congelatorului este impartit pe jumatate cu un raft. Pe usa sa se mai afla 2 suporturi pe care puteti dispune cateva pachete cu alimente, la care doriti sa aveti acces rapid.

Designul este alt capitol la care frigiderul Daewoo FN-400NWM exceleaza. Detine elemente moderne cum ar fi dozatorul de apa si display-ul LED de la exterior. Gratie invelisului extern argintiu, ofera o nota de eleganta si modernism. Cu siguranta va fi remarcat de catre oaspetii ce va viziteaza.

Pareri personale

Daewoo FN-400NWM este un frigider foarte incapator cu un sistem de racire si congelare performant. Datorita dimensiunilor sale, se adreseaza clar clientilor care prefera sa detina in permanenta cantitati considerabile de alimente. Ii ajuta si pe cei care prefera sa mearga rar la cumparaturi, dar sa cumpere mai multa mancare. Este modern si detine accesorii utile. Nu este un frigider ieftin, dar in campanie de promotii, pretul sau poate scadea cu cateva sute de lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   397
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   111
Volum net frigider (l)   286
Volum brut total (l)   422
Dispenser apa   Da

FRIGIDER

Numar de rafturi   3
Material rafturi   Sticla
Numar suporturi usa   3
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2

DESIGN

Culoare   Argintiu
Deschidere standard   Dreapta
Maner   Orizontal integrat
Dimensiuni (IxLxA cm)   170.5 x 68.9 x 70
Iluminare interioara   LED
Termostat reglabil   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Reglare electronica a temperaturii   Da

ACCESORII

Tava pentru gheata   Da

DETALII TEHNICE

Agent racire   R600a

Daewoo FN-400NWM review, pret, pareri, opinii, promotii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta