Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Daewoo FF-258H, Lada frigorifica, 198 l, Clasa A+, Alb

0
Scris februarie 3, 2016 de in Daewoo
Daewoo FF-258H

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Incapatoare, ieftina
 

Negative:

Lipsa functie No Frost
 
Mai mult

Daewoo FF-258H este o lada frigorifica incapatoare si buna la pret. Din cate am vazut, este una dintre cele mai ieftine lazi frigorifice, de dimensiune medie. Pentru a va face o idee, trebuie sa stiti ca lazile frigorifice se pot incadra intre 50 si 400 litri. Daewoo FF-258H este o lada frigorifica ce va permite sa […]

Daewoo FF-258H este o lada frigorifica incapatoare si buna la pret. Din cate am vazut, este una dintre cele mai ieftine lazi frigorifice, de dimensiune medie. Pentru a va face o idee, trebuie sa stiti ca lazile frigorifice se pot incadra intre 50 si 400 litri.

Daewoo FF-258H este o lada frigorifica ce va permite sa depozitati o mare cantitate de alimente. Acest lucru, prezinta anumite avantaje. In primul rand, nu va trebui sa mergeti saptamanal la magazine, pentru a cumpara carne. Va puteti face provizii de la o sursa sigura si astfel veti sti clar ca sunt pastrate in conditii igienice.

Daewoo FF-258H este o lada frigorifica deschisa in interior. Nu prezinta compartimentari, care sa va ocupe spatiul inutil. In comparatie cu un congelator, o lada frigorifica este mai incapatoare, dar trebuie sa gestionati eficient pachetele cu alimente.

Dimensiunile exterioare ale unei lazi frigorifice Daewoo FF-258H sunt 85 x 94.5 x 52.3 (IxLxA cm). Nu este una dintre cele mai performante lazi frigorifice si aici ne referim la lipsa functiei No Frost. Aceasta functie ar fi reusit impiedicarea depunerilor de gheata pe peretii interiori. Orice aparat frigorific care nu detine aceasta functie, se confrunta cu problema ghetei pe pereti. Dar acum trebuie sa fim si realisti. La un aparat frigorific care se vinde cu maxim 1000 lei, nu se pot implementa cele mai performante sisteme.

Daewoo FF-258H va permite sa reglati temperatura interioara, cu ajutorul termostatului amplasat la exterior. Acesta este structurat pe 5 trepte.

Concluzia este ca Daewoo FF-258H reprezinta o lada frigorifica incapatoare si ieftina.

 

electrok pret bun

 

Specificatii

Caracteristici generale
  • Tip aparat: Lada frigorifica
  • Volum net total (l): 198
  • Clasa de eficienta energetica: A+
Design
  • Culoare: Alb
  • Deschidere standard: Vertical
  • Maner: Orizontal
  • Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 94.5 x 52.3
Detalii tehnice
  • Clasa climatica: N-ST
  • Greutate (Kg): 35

0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta