Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Congelator Heinner HFF-160A+, 160 l, Clasa A+, H 144 cm, 5 Sertare, Alb

2
Scris iulie 28, 2015 de in Heinner
Congelator Heinner HFF-160A+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

5 rafturi pentru depozitare, consum redus de energie, silentiozitate
 

Negative:

-
 
Mai mult

Heinner HFF-160A+ este un congelator foarte bine vandut, datorita pretului redus si a capacitatii interioare. Este varianta perfecta pentru o gestionare organizata a alimentelor. Facand parte din clasa de economie energetica A+, Heinner HFF-160A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie, in comparatie cu un produs similar din clasa A. Structura unui congelator Heinner HFF-160A+ este alcatuita din […]

Heinner HFF-160A+ este un congelator foarte bine vandut, datorita pretului redus si a capacitatii interioare. Este varianta perfecta pentru o gestionare organizata a alimentelor. Facand parte din clasa de economie energetica A+, Heinner HFF-160A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie, in comparatie cu un produs similar din clasa A.

Structura unui congelator Heinner HFF-160A+ este alcatuita din 5 sertare spatioase, care va permit sa organizati alimentele separat, tinand cont de originea fiecaruia. Nefiind depozitate la comun, alimentele isi vor pastra prospetimea si aroma naturala, pe o durata indelungata. Fructele si legumele nu vor imprumuta din aroma carnii sau a altor produse cu un miros mai intens.

Capacitatea unui congelator Heinner HFF-160A+ constituie un volum net de 160 litri, mai mic decat in cazul unei lazi frigorifice, care poate avea un volum net de pana la 400 litri. Dimensiunile acestui congelator sunt 144 x 55 x 55 cm si va permit sa il incadrati usor in orice incapere. In functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, puteti alege intre un congelator si o lada frigorifica. Congelatorul garanteaza o buna organizare, pe cand lada frigorifica asigura spatiu de depozitare mai generos.

Designul este simplu, cu maner incorporat in partea superioara a usii, care are o deschidere standard, catre dreapta. Sensul de deschidere se poate modifica, deoarece usa este reversibila. Materialele din care este alcatuit congelatorul Heinner HFF-160A+ va permit o curatare usoara. Temperatura interioara se va seta cu ajutorul unui termostat reglabil.

Concluzia noastra este ca un congelator Heinner HFF-160A+ reprezinta o varianta foarte buna pentru congelarea proviziilor dumneavoastra. Este unul dintre cele mai ieftine congelatoare aflate pe piata din Romania, dar nu este si cel mai restrans ca si volum. Pretul unui congelator Heinner HFF-160A+ este in jurul a 1000 lei, iar in aceasta perioada beneficiaza de o reducere substantiala. 

 

electrok pret bun

Specificatii

Caracteristici generale
 • Tip aparat: Congelator
 • Volum net total (l): 160
 • Clasa de eficienta energetica: A+
 • Volum brut total (l): 180
Congelator
 • Numar compartimente congelator: 5
Design
 • Culoare: Alb
 • Deschidere standard: Dreapta
 • Usi reversibile: Da
 • Maner: Incorporat
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 144 x 55 x 55
 • Termostat reglabil: Da
Functii si siguranta
 • Altele: Control mecanic al temperaturii
Detalii tehnice
 • Nivel de zgomot (dB): 43

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare 

 Heinner HFF-160A+ pareri, review, pret


2 Comentarii


 1.  
  Maria

  Exista congelator mai ieftin? Ma intereseaza ceva sub 800 lei .

Lasa un raspuns

(necesar)