Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Combina frigorifica Samsung RB37J5220SA, 367 l, Clasa A+, No Frost, Display, H 201 cm, Argintiu

1
Scris octombrie 9, 2015 de in Samsung
Samsung RB37J5220SA

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Full No Frost, sistem de avertizare usi deschise, functie Holiday, silentiozitate, consum redus de energie, incapator la interior
 

Negative:

Nu s-au sesizat detalii nefavorabile.
 
Mai mult

Samsung RB37J5220SA este o combina frigorifica de ultima generatie, dotata cu toate functiile de care aveti nevoie. Sistemul de racire No Frost, va garanteaza ca atat in frigider, cat si in congelator, nu se va forma gheata pe pereti si nici pe alimente. Acestea vor fi proaspete si vor pastra aroma naturala pe o perioada indelungata. Samsung […]

Samsung RB37J5220SA este o combina frigorifica de ultima generatie, dotata cu toate functiile de care aveti nevoie. Sistemul de racire No Frost, va garanteaza ca atat in frigider, cat si in congelator, nu se va forma gheata pe pereti si nici pe alimente. Acestea vor fi proaspete si vor pastra aroma naturala pe o perioada indelungata. Samsung RB37J5220SA este o combina frigorifica silentioasa (38 dB) si eleganta pe exterior, dar si la interior.

Samsung RB37J5220SA este mai spatioasa la interior, gratie conceptului Space Max Technology™, desi dimensiunile exterioare (201 x 59.5 x 67.5 cm) sunt intalnite si la alte combine frigorifice, cu mai putin spatiu disponibil. Peretii acestei combine frigorifice sunt mult mai subtiri, in comparatie cu alte modele. Combina frigorifica Samsung RB37J5220SA prezinta o structura interioara impresionanta pe care o vom detalia in urmatoarele randuri.

Frigiderul combinei frigorifice Samsung RB37J5220SA ofera un volum net de 269 litri. Accesoriile din dotare sunt foarte ergonomice, ridicand nivelul confortului dumneavoastra. In acest frigider exista 3 rafturi din sticla, foarte rezistente. Intre ele puteti amplasa raftul metalic, pe care se pot aseza 5 sticle in pozitie orizontala. Acest accesoriu este un adjuvant, pe langa suportul amplasat pe usa. Un lucru remarcabil este prezenta a 2 compartimente spatioase, suprapuse. Unul dintre acestea este destinat fructelor si legumelor, iar celalalt este perfect pentru pastrarea pestelui sau a carnii proaspete, neafumate. Acest compartiment ofera conditiile necesare pentru a nu afecta aroma, consistenta si prospetimea carnii inainte de preparare. Usa frigiderului este dotata cu 2 rafturi lungi si 4 mai inguste, care pot fi aranjate pe diferite trepte de nivel.

Congelatorul combinei frigorifice Samsung RB37J5220SA detine un volum foarte generos – 98 litri. In componenta sa se regasesc 3 compartimente inchise, in care puteti aseza separat, alimente, in functie de originea acestora.

In cazul in care sunteti grabiti si uitati o usa deschisa, nu veti putea pleca de acasa fara sa o inchideti, deoarece sistemul de avertizare va emite un semnal sonor. Cu siguranta veti sti ce aveti de facut. O alta functie foarte utila este “Holiday“. Atunci cand plecati de acasa mai multe zile si nimeni nu deschide usa combinei frigorifice, aceasta va functiona cu un consum redus de energie, pastrand temperatura si umiditatea optima.

Concluzia noastra este ca Samsung RB37J5220SA reprezinta o combina frigorifica eleganta, din toate punctele de vedere. Sistemul de racire No Frost, spatiul pentru depozitare, accesoriile, dimensiunile si volumul, formeaza un produs foarte apreciat de catre multi cumparatori. 

electrok pret bun

Pentru mai multe detalii despre utilizare, puteti studia manualul de mai jos.

Manual de utilizare – Samsung RB37J5220SA

Samsung RB37J5220SA review, pareri si pret


Un comentariu


  1.  
    Sorin Pop

    Super misto e modelul asta. Parca e editie 2014?

Lasa un raspuns

(necesar)