Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Combina frigorifica Indesit BIAA 13P, 303 l, Clasa A+, H 187 cm, Alb

0
Scris octombrie 28, 2015 de in Indesit
Indesit BIAA 13P

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, bine structurat, pret mic
 

Negative:

Lipsa functie Full No Frost
 
Mai mult

Indesit BIAA 13P este o combina frigorifica incapatoare, bine structurata in interior si la un pret destul de mic. Fiind incadrata in clasa energetica A+, consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica fata de un produs similar din clasa A. Singurul dezavantaj al acestei combine frigorifice este lipsa functiei Full No Frost, care raceste pe […]

Indesit BIAA 13P este o combina frigorifica incapatoare, bine structurata in interior si la un pret destul de mic. Fiind incadrata in clasa energetica A+, consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica fata de un produs similar din clasa A. Singurul dezavantaj al acestei combine frigorifice este lipsa functiei Full No Frost, care raceste pe baza curentilor de aer. In acest sens, exista posibilitatea de a se forma gheata pe peretii interiori. Cu un volum net total de 303 litri, depaseste pragul minim de volum intalnit la combinele frigorifice. In orice caz, Indesit BIAA 13P este o combina frigorifica bine compartimentata si vom detalia acest aspect.

Frigiderul incorporat in combina frigorifica Indesit BIAA 13P detine un volum net de 213 litri. In partea de jos exista doua compartimente inchise in care puteti aseza fructele separat de legume. Mereu am sustinut ideea de compartimente separate pentru legume si fructe. In felul acesta, vegetalele nu vor face schimb de arome intre ele si nu isi vor pierde proprietatile initiale. Deasupra acestor compartimente se gasesc 3 rafturi din sticla, rezistente si usor de curatat. Usa unui frigider Indesit BIAA 13P este prevazuta cu 4 suporturi de dimensiuni egale, cu o margine inalta pentru siguranta recipientelor pe care le sustin.

Congelatorul amplasat in partea de jos, pune la dispozitie un volum net de 90 litri. Reprezinta o capacitate foarte generoasa. Interiorul acestui congelator este organizat in 3 compartimente inchise. Ca si in cazul frigiderului, beneficiul compartimentelor inchise este regasit in depozitarea separata a alimentelor de natura diferita. Adica veti aranja carnea in ladita cu pachete de carne, fructele pentru prajituri in ladita cu vegetale si asa mai departe. In acest fel, evitati ca vegetalele sa capete miros si aroma de la peste sau carnea afumata. Pentru o igienizare completa, cele 3 compartimente se pot scoate.

Designul unei combine frigorifice Indesit BIAA 13P este unul simplu, modest. Exteriorul este alb, manerele sunt incorporate in usile cu margini rotunjite. Usile au deschidere catre dreapta, dar sensul se poate modifica, in functie de spatiul pe care il aveti in bucatarie. Combina frigorifica Indesit BIAA 13P are montate pe usi, o garnitura antibacteriana care permite inchiderea ermetica si impiedica patrunderea in interior a factorilor de mediu nedoriti.

Concluzia noastra este ca o combina frigorifica Indesit BIAA 13P reprezinta un aparat fara functii performante, dar este incapator, bine structurat si destul de ieftin. In plus, se afla la reducere in aceasta perioada.

electrok pret bun

 

Indesit BIAA 13P review, pret, pareri si comentarii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)