Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX, 450 l, Clasa A+, H 192, Iluminare Led, Inox antiamprenta

0
Scris octombrie 11, 2015 de in Beko
Beko RCNE520K20DZX

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Filtru impotriva mirosurilor, sistem antibacterian, rezervor de apa SlimTank, sistem de racire NeoFrost, compartiment EverFresh+, compartiment 0°C
 

Negative:

Dimensiunile sale nu permit incadrarea si in bucatariile foarte mici
 
Mai mult

Beko RCNE520K20DZX este una dintre cele mai spatioase combine frigorifice (450 l), nivelul urmator fiind deja un side by side. Fiind atat de spatioasa, producatorul a dotat aceasta combina frigorifica cu accesorii care sporesc nivelul confortului. Despre organizare vom discuta mai detaliat. Pe langa un spatiu generos pe care il pune la dispozitie, Beko RCNE520K20DZX este dotat […]

Beko RCNE520K20DZX este una dintre cele mai spatioase combine frigorifice (450 l), nivelul urmator fiind deja un side by side. Fiind atat de spatioasa, producatorul a dotat aceasta combina frigorifica cu accesorii care sporesc nivelul confortului. Despre organizare vom discuta mai detaliat.

Pe langa un spatiu generos pe care il pune la dispozitie, Beko RCNE520K20DZX este dotat cu un sistem de racire neo frost. Acest sistem elimina aer rece prin mai multe orificii amplasate la fiecare nivel, atat in frigider, cat si in congelator, impiedica depunerile de gheata, asigurand cele mai bune conditii de pastrare pentru toate alimentele. Un filtru anti-mirosuri purifica aerul din interior, o data cu circularea acestuia si impiedica formarea bacteriilor. Desi este un aparat voluminos si performant, functioneaza cu un consum energetic redus, de numai 403 kWh/an.

Frigiderul combinei frigorifice Beko RCNE520K20DZX ofera un volum net de 326 litri, care va permite sa depozitati o cantitate considerabila de alimente. Accesoriile prezente in acest frigider sunt cele 3 rafturi din sticla, rezistente si usor de curatat, raftul metalic pe care puteti dispune in pozitie orizontala pana la 6 sticle. Acesta este special creat pentru a economisi spatiu pretios. In partea de jos a frigiderului, se gasesc doua compartimente spatioase, inchise si foarte utile. Unul este pentru pastrarea fructelor si a legumelor, iar celalalt este pentru mentinerea branzeturilor in conditii optime. Cu ajutorul acestor compartimentele, alimentele isi vor mentine proprietatile pentru o durata mai indelungata si nu vor prinde miros unele de la celelalte. Deoarece sunt incapatoare, aceste compartimente sunt suprapuse.

Usa frigiderului prezinta o structura aparte. Pe langa cele 3 rafturi pe care puteti aranja borcane, alimente, sticle si alte recipiente, mai exista si un rezervor de apa care va pastreaza apa rece in permanenta si o dozeaza la exterior, prin apasarea unei clapete. Insa, interesanta este forma rezervorului care nu afecteaza spatiul disponibil pe rafturi, ci este amplasat chiar sub un raft, urmarind forma acestuia.

Congelatorul combinei frigorifice Beko RCNE520K20DZX detine un volum net remarcabil – 124 litri. Interiorul este impartit in 3 compartimente inchise, suprapuse, care va permit depozitarea alimentelor, separat, in functie de originea acestora. Eliminati riscul ca alimentele sa-si imprumute aroma.

Designul combinei frigorifice Beko RCNE520K20DZX este unul remarcabil. Exteriorul este confectionat din inox antiamprenta si trebuie sa stiti ca materialul chiar da rezultate. Nu ramane nicio urma. Rezervorul de apa este o alta inovatie care va simplifica activitatea zilnica si va ajuta sa consumati mai multa apa. Interiorul este luminat cu bec led, pentru o iluminare mai puternica si un consum redus de energie. Pentru a va face o parere daca aveti loc sa amplasati aceasta combina frigorifica in bucatarie, dimensiunile acesteia sunt 192 x 70.4 x 70.1 cm.

Concluzia noastra este ca Beko RCNE520K20DZX este o combina frigorifica spatioasa, utila si foarte performanta. Ca si dimensiuni ar echivala cu o combina frigorifica mai mica si o lada frigorifica, insa, daca ar fi cumparate separat, acestea ar depasi pretul detinut de Beko RCNE520K20DZX. 

 

electrok pret bun

Pentru mai multe detalii despre utilizare, puteti studia manualul de mai jos.

Manual de utilizare – Beko RCNE520K20DZX

Beko RCNE520K20DZX review, pareri si pret


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)