Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Candy CCTOS 482, Frigider, 87 l, Clasa A+, H 84 cm, Alb

0
Scris aprilie 23, 2016 de in Candy
Candy CCTOS 482

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Dimensiuni reduse, posibilitate facila de transport, pret mic.
 

Negative:

Sensul de deschidere a usii nu se poate inversa.
 
Mai mult

Candy CCTOS 482 este un frigider de mici dimensiuni, foarte ieftin si detine un mic congelator. In acelasi timp, este si foarte economic. In acest review vom prezenta avantajele, dar si dezavantajele frigiderului, pentru a va da seama daca este aparatul pe care vi-l doriti. Vom propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in […]

Candy CCTOS 482 este un frigider de mici dimensiuni, foarte ieftin si detine un mic congelator. In acelasi timp, este si foarte economic.

In acest review vom prezenta avantajele, dar si dezavantajele frigiderului, pentru a va da seama daca este aparatul pe care vi-l doriti. Vom propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Candy CCTOS 482 este un frigider de voiaj, am putea spune. Volumul sau util este de 87 litri. Este cam de 3 ori mai mic decat o combina frigorifica medie. Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 80 x 48 x 50 (IxLxA cm).

Consumul acestui frigider este foarte mic. 112 kWh/an reprezinta o valoare minora, dar justificata. Nu este un aparat super dotat cu functii performante si automat, nu apar consumatori semnificativi.

Compartimentarea frigiderului Candy CCTOS 482 este destul de eficienta. In partea de jos, exista un compartiment, in care fructele si legumele isi pastreaza proprietatile mai bine si pe o durata mai indelungata. Deasupra acestei ladite pentru vegetale, exista 3 rafturi din sticla, cu margine de protectie. Acestea ajuta la compartimentare si la sustinerea alimentelor/recipientelor.

Pe usa frigiderului am observat 3 suporturi din plastic. Sa stiti ca nu sunt foarte spatioase, dar nici nu ar fi avut cum, tinand cont de dimensiunile aparatului. Temperatura in interior poate fi reglata cu ajutorul unui termostat.

Concluzia este ca Candy CCTOS 482 reprezinta un frigider ieftin, de mici dimensiuni si fara functii importante. Producatorul a dorit sa creeze un aparat care sa suplineasca utilitatea aparatelor frigorifice de baza. Este un frigider pe care il puteti tine in crama, garaj, sau chiar si in dormitor. Poate fi o alternativa pentru frigiderele din camerele de hotel.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta