Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Bosch KAD90VI20 Side by side, 533 l, Clasa A+, NoFrost, H 177 cm, Inox

0
Scris septembrie 20, 2016 de in Bosch
bosch-kad90vi20-review-pret-pareri-opinii

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Full No Frost, dozator de apa si gheata, accesorii utile.
 

Negative:

Nu este cel mai economic side by side.
 
Mai mult

Bosch KAD90VI20 Side by side, 533 l, Clasa A+, NoFrost, H 177 cm, Inox Bosch KAD90VI20 este un aparat frigorific de tip side by side, care raceste perfect si detine multe accesorii utile. Accesoriile disponibile au rolul de a ajuta la eficientizarea depozitarii alimentelor si la sporirea confortului pentru orice casa. Vom detalia in acest review, […]

Bosch KAD90VI20 Side by side, 533 l, Clasa A+, NoFrost, H 177 cm, Inox

Bosch KAD90VI20 este un aparat frigorific de tip side by side, care raceste perfect si detine multe accesorii utile. Accesoriile disponibile au rolul de a ajuta la eficientizarea depozitarii alimentelor si la sporirea confortului pentru orice casa. Vom detalia in acest review, toate aspectele aparatului si vom indruma catre cel mai bun pret. Daca ati testat produsul, asteptam o parere in sectiunea de comentarii din subsolul paginii.

Caracteristici si functii

Bosch KAD90VI20 este un side by side dotat cu sistem de racire Full No Frost. Acest tip de racire va stabiliza temperatura si umiditatea la un nivel optim, astfel ca alimentele isi vor pastra proprietatile si textura pentru o perioada mai lunga de timp. Niciodata nu veti observa gheata sau umezeala pe peretii interiori.

Bosch KAD90VI20 este unul dintre side by side-urile performante, care pot furniza apa si gheata sub diferite forme, direct de la dozator. Pentru asigurarea unui flux de apa, Bosch KAD90VI20 trebuie conectat la reteaua de apa curenta. Cuburile de gheata se vor forma automat, iar apa care va curge de la dozator, va fi rece si proaspata. In acelasi timp, apa va fi si purificata, pentru ca Bosch KAD90VI20 detine un filtru special.

Fiind un aparat modern, temperatura pentru congelator, cat si pentru frigider, va fi stabilita din exterior, cu ajutorul panoului de comenzi, amplasat pe usa congelatorului, deasupra dozatorului. Veti fi instiintati in cazul in care temperatura din interior este prea ridicata si ar putea afecta alimentele.

Daca una dintre cele doua usi ar ramane deschisa, un semnal sonor ar anunta aceasta problema. Nu exista riscul sa plecati de acasa, iar la intoarcere sa aveti neplaceri.

Detalii despre functionare si despre instalare, puteti studia in manualul de utilizare Bosch KAD90VI20.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Bosch KAD90VI20 nu este cel mai incapator side by side, dar tot depaseste capacitatea unei combine frigorifice + a unui congelator, ambele voluminoase. Bosch KAD90VI20 detine un volum net de 533 litri, impartit in felul urmator: frigider – 370 litri, congelator – 163 litri.

bosch-kad90vi20

 

Frigiderul este amplasat in partea dreapta si detine o varietate de accesorii utile. In partea de jos sunt doua compartimente in care fructele si legumele isi vor pastra prospetimea foarte bine. Deasupra sunt 4 rafturi din sticla securizata, rezistenta la cele mai grele vase. Rafturile au o margine de protectie, la zona de contact cu alte obiecte.

Pe usa frigiderului, in interior, a fost posibila montarea a 5 suporturi. Pe acestea aveti suficient loc sa depozitati sticla cu bauturi, alimente si recipiente de dimensiuni reduse.

Congelatorul detine o compartimentare foarte interesanta. Detine accesorii eficiente, care sporesc confortul in orice casa. Pe langa compartimentele inchise, suporturile de pe usa si rafturile securizate, mai exista si un aparat care produce automat cuburi de gheata. Aceste cuburi vor umple paharele sau frapiera, printr-o simpla apasare a clapetei dozatorului.

Designul este remarcabil si reprezinta un capitol important. Aspectul modern, impreuna cu eficienta aparatului, creeaza un aparat frigorific complex, ireprosabil. Dozatorul de apa si gheata, impreuna cu panoul de comenzi amplasate la exterior, confirma tehnologia de ultima generatie cu care a fost inzestrat Bosch KAD90VI20.

Concluzia este ca Bosch KAD90VI20 reprezinta un aparat frigorific modern si eficient pentru depozitare. Este perfect pentru a se afla in casa oamenilor cu prentetii ridicate, sau in casele gurmanzilor. Decat sa aveti in bucatarie o combina frigorifica si in alta parte sa tineti lada frigorifica, mai bine investiti intr-un side by side. Toate alimentele vor fi aproape de locul in care le preparati. Cat timp aveti spatiu generos pentru racire si congelare, puteti sa investiti mai inteligent in mancare. Mai bine sa cumparati cantitati mai mari, proaspete si de calitate, decat sa mergeti non stop la super market. Nu-i asa?

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Side by side
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   533
Afisaj   Electronic, touch control
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   163
Volum net frigider (l)   370
Consum energetic (kWh/an)   436
Dispenser apa   Da
Dispenser gheata   Da

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla securizata
Numar suporturi usa   3

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2
Sistem dezghetare congelator   Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h)   10

DESIGN

Inox   Da
Culoare   Argintiu
Inox Antiamprenta   Da
Maner   Aluminiu
Dimensiuni (IxLxA cm)   177 x 91 x 72
Iluminare interioara   LED

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da
Functie super-racire   Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa   Da
Semnal avertizare temperatura ridicata   Da
Reglare electronica a temperaturii   Da

ACCESORII

Suport pentru oua   Da
Altele   1 x furtun de conectare

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Sistem racire   No Frost
Clasa climatica   SN-T
Autonomie (fara curent)   4 ore
Nivel de zgomot (dB)   43
Greutate (Kg)   109

Bosch KAD90VI20 review, pret, pareri, opinii, manual de utilizare


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)