Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Bosch GSN33VW30, Congelator, 220 l, Clasa A++, No Frost, 7 sertare, Alb

0
Scris decembrie 16, 2015 de in Bosch
Bosch GSN33VW30 interior

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

No Frost, A++, performant, bine compartimentat si economic
 

Negative:

Pret usor crescut
 
Mai mult

Bosch GSN33VW30 este un congelator performant, spatios, bine structurat si foarte economic. Vom detalia aceste aspecte pentru a intelege cat mai bine care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de aparat frigorific. Incepem prin a va spune ca volumul net pe care Bosch GSN33VW30 il pune la dispozitie este de 220 litri. Ar inseamna echivalentul unei lazi […]

Bosch GSN33VW30 este un congelator performant, spatios, bine structurat si foarte economic. Vom detalia aceste aspecte pentru a intelege cat mai bine care sunt avantajele si dezavantajele unui astfel de aparat frigorific.

Incepem prin a va spune ca volumul net pe care Bosch GSN33VW30 il pune la dispozitie este de 220 litri. Ar inseamna echivalentul unei lazi frigorifice de dimensiune medie. Insa, in opinia noastra, un congelator este mai elegant din toate punctele de vedere. In primul rand, alimentele pot fi triate eficient. Avand la dispozitie 7 sertare inchise, puteti aseza alimentele separat, in functie de originea fiecaruia. Exista posibilitatea sa creati 2-3 sertare pentru carne, 2 pentru legume, 1 pentru fructele de tort si restul va raman pentru produse de panificatie, inghetata, sau alt gen de produse. Interesant este faptul ca dintre cele 7 sertare, exista 3 dimensiuni, printre care si un big box unde poate fi pastrat un curcan intreg, neportionat si alte alimente pe langa. Spre deosebire de o lada frigorifica, in cazul unui congelator, puteti ajunge rapid la alimentele dorite. Lada frigorifica nu va permite o imagine de ansamblu atunci cand deschideti usa. Daca nu va organizati perfect, sunteti nevoiti sa umblati prin toate pachetele inghetate, ceea ce nu ar fi prea confortabil.

Bosch GSN33VW30 este un congelator performant, sau altfel spus, este cel mai performant congelator la un pret accesibil. Un mare avantaj il reprezinta functia de racire de tip No Frost. Pe scurt, aceasta functie se refera la un sistem de racire pe baza curentilor fini de aer si prezinta cateva mari avantaje. Primul ar fi ca impiedica depunerile de gheata pe peretii interiori, dar si pe alimente. Chiar daca deschideti usa des, uniformizeaza rapid temperatura din interior, regleaza umiditatea si garanteaza cele mai potrivite conditii pentru pastrarea alimentelor. Oricat am descrie acest sistem No Frost, sa stiti ca altul mai performant nu exista. Fiind incadrat in clasa energetica A++, reducerea consumului de curent este de aproximativ 40%, fata de un produs similar din clasa A. Daca se intampla sa uitati usa neinchisa, un semnal de avertizare va produce un sunet si veti intelege ce trebuie facut. Un martor luminos se va aprinde in momentul in care temperatura din interior este prea ridicata si veti remedia aceasta problema prin setarea unei temperaturi mai scazute.

Ca si design, putem spune ca este un congelator modern. Panoul comenzilor se alfa in partea superioara si il puteti accesa cand usa este deschisa. Usile se deschid catre dreapta, dar sensul se poate inversa. Dimensiunile exterioare sunt 176 x 60 x 65 cm (IxLxA). Pe spate exista role pentru o transportare usoara, iar pe fata sunt niste picioare reglabile.

In concluzie, mentionam faptul ca Bosch GSN33VW30 este un congelator complex, performant, bine compartimentat si economic. Pretul de vanzare nu este foarte mic, dar in aceasta perioada se bucura de o reducere de 350 lei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)