Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko RDSE465K20W, Frigider cu doua usi, 437 l, H 185 cm, Clasa A+, Alb

0
Scris martie 30, 2017 de in Beko
Beko RDSE465K20W

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, racire perfecta No Frost, accesorii utile.
 

Negative:

Congelatorul nu este No Frost.
 
Mai mult

Beko RDSE465K20W, Frigider cu doua usi, 437 l, H 185 cm, Clasa A+, Alb Beko RDSE465K20W este un frigider cu doua usi, foarte incapator. Depaseste cu mult volumul mediu al combinelor frigorifice. Raceste foarte bine dar la nivelul congelatorului este un mic inconvenient. In acest review vom prezenta amanuntit toate avantajele si dezavantajele aparatului, pentru a […]

Beko RDSE465K20W, Frigider cu doua usi, 437 l, H 185 cm, Clasa A+, Alb

Beko RDSE465K20W este un frigider cu doua usi, foarte incapator. Depaseste cu mult volumul mediu al combinelor frigorifice. Raceste foarte bine dar la nivelul congelatorului este un mic inconvenient. In acest review vom prezenta amanuntit toate avantajele si dezavantajele aparatului, pentru a intelege mai bine care sunt performantele sale.

Caracteristici si functii

Beko RDSE465K20W este un aparat frigorific cu sistem de racire No Frost. In frigider, racirea se va efectua pe baza aerului rece, care va fi imprastiat prin toata incaperea. Este o metoda foarte eficienta care garanteaza un nivel optim al umiditatii si temperaturii. Nu se va forma umezeala si nici gheata pe pereti. In congelator nu se utilizeaza aer rece si aici este posibil sa mai apara depuneri de gheata.

Stabilirea temperaturii pentru frigider se regleaza prin modul clasic. Exista un termostat rotativ la interior, in partea dreapta superioara.

Beko RDSE465K20W este prevazut si cu un sistem antibacterian. La recircularea aerului rece in frigider, acesta va fi filtrat pentru a elimina impuritatile si bacteriile.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko RDSE465K20W este un frigider foarte incapator care asigura un volum total utilizabil de 437 litri. Aceasta capacitate se distribuie in felul urmator: frigider – 322 litri, congelator – 115 litri.

Despre frigider putem spune ca se compara cu multe combine frigorifice in totalitate (frigider + congelator).

Dimensiunile exterioare ale Beko RDSE465K20W sunt 185 x 70 x 64.8 (Inaltimea x Latime x Adancimea cm). De acestea trebuie sa tineti cont atunci cand va organizati bucataria.

frigider Beko RDSE465K20W

Frigiderul este foarte incapator si detine accesorii simple, dar utile. La baza sa este un compartiment inchis, de genul unei ladite. In acesta incap multe fructe si legume, iar conditiile create le vor mentine proprietatile mai mult timp.

Spatiul liber de deasupra va fi gestionat prin intermediul a 5 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact.

Pe usa sunt disponibile 4 suporturi spatioase. La fel ca in imaginea de mai sus, puteti aseza alimente si recipiente de dimensiuni diferite.

Congelatorul este incapator, dar alimentele vor si separate doar cu ajutorul unui raft metalic. Este structura clasica prezenta la toate congelatoarele ce fac parte din frigiderele cu 2 usi.

Pareri personale

Beko RDSE465K20W este un frigider perfect pentru situatia in care va doriti un spatiu generos pentru depozitarea alimentelor, dar la un pret foarte mic. Este mai ieftin decat alte modele pentru ca in congelator, sistemul de racire este unul static. Raceste si congeleaza perfect, iar in frigider, aerul rece garanteaza cele mai bune conditii pentru pastrarea in siguranta a mancarii. In aceasta campanie de promotii, frigiderul se vinde cu un pret mai mic cu aproximativ 400 lei, fata de pretul de lista. Consider ca este momentul oportun pentru o investitie.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Volum net total (l)   437
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   115
Volum net frigider (l)   322
Volum brut total (l)   465
Consum energetic (kWh/an)   349

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Material rafturi   Sticla
Numar suporturi usa   3
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2
Capacitate de congelare (kg/24 h)   5.5

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Dreapta
Usi reversibile   Da
Maner   Orizontal integrat
Dimensiuni (IxLxA cm)   185 x 70 x 64.8
Iluminare interioara   LED

FUNCTII SI SIGURANTA

Sistem antibacterian   Da

ACCESORII

Suport pentru oua   Da
Tava pentru gheata   Da

DETALII TEHNICE

Autonomie (fara curent)   20 ore
Nivel de zgomot (dB)   43

Beko RDSE465K20W review, pret, pareri, opinii, promotii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)