Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko RDNE535E20DZM, Frigider cu doua usi, 471 l, Clasa A+, NeoFrost, H 193, Gri Sidef

0
Scris iunie 13, 2019 de in Beko
Beko RDNE535E20DZM frigider neofrost

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Racire perfecta bazata pe recircularea curentilor de aer, foarte incapator, accesorii eficiente, functii si tehnologii performante, design remarcabil.
 

Negative:

Rezervorul de apa trebuie alimentat manual.
 
Mai mult

Beko RDNE535E20DZM, Frigider cu doua usi, 471 l, Clasa A+, NeoFrost, H 193, Gri Sidef Beko RDNE535E20DZM este un frigider spatios, dotat cu un sistem de racire foarte performant. Detine accesorii moderne cu un rol important in depozitarea eficienta a tuturor tipurilor de alimente si recipiente. In acest review vom prezenta toate aspectele, pentru a […]

Beko RDNE535E20DZM, Frigider cu doua usi, 471 l, Clasa A+, NeoFrost, H 193, Gri Sidef

Beko RDNE535E20DZM este un frigider spatios, dotat cu un sistem de racire foarte performant. Detine accesorii moderne cu un rol important in depozitarea eficienta a tuturor tipurilor de alimente si recipiente.

In acest review vom prezenta toate aspectele, pentru a intelege exact care sunt avantajele si dezavantajele frigiderului. Vom recomanda cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, puteti citi pareri ale clientilor.

 

 

Caracteristici, functii si tehnologii ale Beko RDNE535E20DZM

Beko RDNE535E20DZM este un frigider dotat cu sistem de racire si congelare, de tip NeoFrost. In comparatie cu sistemul de racire NoFrost, cel NeoFrost este mai eficient pentru ca nu usuca alimentele. In plus, impiedica aparitia depunerilor de gheata, regleaza umiditatea si temperatura la un nivel benefic pentru alimente.

 

Acest sistem de bazeaza pe recircularea curentilor de aer prin toate zonele interioare. Mai multe detalii despre sistemul de racire NeoFrost, puteti citi in acest articol. Doar Beko utilizeaza acest gen de sistem.

 

Anumite aparate frigorifice marca Beko sunt prevazute cu filtre antimiros, care curata aerul de bacterii, impuritati si mirosuri neplacute. Un astfel de filtru este disponibil si in structura frigiderului Beko RDNE535E20DZM.

 

Pe usa frigiderului si pe cea a congelatorului este disponibila o garnitura care izoleaza foarte bine atunci cand usile sunt inchise. Nu poate patrunde in interior nicio microparticula.

 

Trebuie sa mai stiti ca daca una dintre usile aparatului frigorific nu va fi bine inchisa, va fi emis un semnal sonor de avertizare. Este o metoda moderna pentru prevenirea eventualelor neplaceri.

 

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko RDNE535E20DZM detine un volum total net de 471 litri. Este mai incapator cu 34 litri decat modelul Beko RDSE465K20W.

 

Dimensiunile exterioare ale frigiderului sunt 193 x 70 x 69 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Este un frigider care necesita mai mult spatiu pentru a fi amplasat. Cu greu ii putem gasi loc intr-o bucatarie ingusta.

Beko RDNE535E20DZM

 

 

Frigiderul este amplasat in partea de jos si detine un volum net de 368 litri. Este foarte incapator si bine compartimentat. Din punct de vedere al volumului, se poate compara cu multe combine frigorifice in intregime.

 

La baza frigiderului se afla un compartiment inchis in care conditiile de pastrare sunt perfecte pentru depozitarea fructelor si a legumelor. Deasupra este un compartiment in care ar trebui sa stea alimentele scoase din ambalaj. Aici ne referim la alimente perisabile, lactate, unt, sau carnea decongelata ce urmeaza a fi preparata.

Deasupra este spatiu liber, impartit prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata si un suport metalic pentru dispunerea a 6 sticle in pozitie orizontala.

 

Si pe usa frigiderului se pot depozita multe alimente si recipiente. Sunt disponibile 4 suporturi incapatoare. Tot aici este prezent si un rezervor pe care daca il umpleti cu apa, va puteti alimenta treptat de la dozatorul aflat la exterior. Doar trebuie sa puneti paharul sub dozator si sa apasati clapeta. Este o metoda moderna, prin care puteti consuma mai usor doza zilnica de apa recomandata.

 

 

Congelatorul este de asemenea foarte incapator. Pune la dispozitie un volum net de 103 litri, mai mult decat multe congelatoare prezente la combinele frigorifice.

 

In congelator sunt prezente 3 accesorii utile – un raft care separa pe jumatate spatiul pentru depozitare, un suport pentru cuburile de gheata si un suport dispus pe usa congelatorului, util pentru depozitarea alimentelor pe care le folositi mai des.

 

 

Pret si Pareri finale despre Beko RDNE535E20DZM

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele pareri. Beko RDNE535E20DZM este un frigider foarte incapator, bine organizat si performant. Detine accesorii utile si raceste perfect, gratie sistemului de racire NeoFrost.

Este modern atat ca design, cat si ca tehnologie. Pare a fi frigiderul perfect pentru cei care merg rar la cumparaturi, dar aduc mari cantitati de provizii. Este foarte eficient pentru pastrarea calitatii mancarii.

Nu este un frigider scump. Se vinde cu un pret sub media gamei. In campanie de promotii, pretul sau poate scadea cu multe sute de lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   471
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   103
Volum net frigider (l)   368
Volum brut total (l)   535
Consum energetic (kWh/an)   397
Dispenser apa   Da

 

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla securizata
Numar suporturi usa   4
Compartiment legume/fructe   Da

 

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2
Sistem dezghetare congelator   No Frost
Capacitate de congelare (kg/24 h)   6

 

DESIGN

Culoare   Gri sidef
Deschidere standard   Dreapta
Usi reversibile   Da
Iluminare interioara   LED

 

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da
Functie super-racire   Da
Filtru impotriva mirosurilor   Da
Sistem antibacterian   Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa   Da

 

ACCESORII

Suport pentru sticle   Da
Suport pentru oua   Da

 

DETALII TEHNICE

Sistem racire   NeoFrost
Autonomie (fara curent)   15 ore
Nivel de zgomot (dB)   43


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta