Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko RCSA400K20DW, Combina frigorifica, 377 l, Clasa A+, BlueLight, H 201 cm, Alb

2
Scris octombrie 9, 2017 de in Beko
Beko RCSA400K20DW

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, accesorii eficiente, pret bun.
 

Negative:

Formeaza gheata.
 
Mai mult

Beko RCSA400K20DW, Combina frigorifica, 377 l, Clasa A+, BlueLight, H 201 cm, Alb Beko RCSA400K20DW poate fi combina frigorifica perfecta, in caz ca nu va doriti neaparat sa beneficiati de un sistem NeoFrost. Este incapatoare, bine structurata, dotata cu accesorii moderne si utile. In plus se vinde cu un pret bun de tot. In prezentul review […]

Beko RCSA400K20DW, Combina frigorifica, 377 l, Clasa A+, BlueLight, H 201 cm, Alb

Beko RCSA400K20DW poate fi combina frigorifica perfecta, in caz ca nu va doriti neaparat sa beneficiati de un sistem NeoFrost. Este incapatoare, bine structurata, dotata cu accesorii moderne si utile. In plus se vinde cu un pret bun de tot. In prezentul review veti intelege motivele pentru care este bine sa o aveti in casa.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Sistem de racire static

Beko RCSA400K20DW raceste si congeleaza bine, cu ajutorul unui sistem static. Inconvenientul principal al acestui aparat este posibila aparitie a depunerilor de gheata. Acest fenomen, intalnit la 99% dintre combinele frigorifice care nu detine sistem NeoFrost, nu trebuie sa ne sperie si nici sa ne impresioneze. Il luam ca atare si suntem obisnuiti cu el. Daca nu vreti sa-l decongelati niciodata, ar trebui sa va orientati catre un aparat frigorific ce detine acel sistem pe baza de aer, NeoFrost.

Active Fresh Blue Light

Pentru ca vegetalele sa-si pastreze calitatea si textura mai mult timp, inginerii companiei Beko, au decis ca ladita in care vor sta fructele si legumele sa fie iluminata cu bec albastru. Active Fresh Blue Light metine efectul de fotosinteza si astfel vegetalele vor rezista mai bine.

Beko RCSA400K20DW active fresh blue light

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko RCSA400K20DW este o combina frigorifica destul de incapatoare, tinand cont ca detine un volum total net de 377 litri. Impartirea se realizeaza in felul urmator: frigider – 264 litri, congelator – 113 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 201 x 59.5 x 65 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Beko RCSA400K20DW review, pret, pareri

Frigiderul detine multe accesorii care va eficientizeaza depozitarea. La baza, este acel compartiment in care trebuie sa stea fructele si legumele. Acestea contribuie mai mult la crearea condensului si este bine sa fie separate de celelalte alimente.

Deasupra acelui compartiment se afla 5 rafturi din sticla securizata, foarte rezistente. Pot fi asezate pe mai multe niveluri. Astfel veti putea crea loc pentru cele mai voluminoase vase.

Pe usa frigiderului, la interior, sunt prezente 4 suporturi pentru depoztare si un rezervor pe care il veti putea umple cu apa proaspata. Este o metoda buna care va ajuta sa consumati cantitatea recomandata de apa. Paharul va fi umplut direct de la dozatorul exterior. Eficient si elegant, nu-i asa?

Congelatorul este foarte incapator si detine compartimentare standard. Mai exact, este compus din 3 compartimente inchise, in care veti separa alimentele in functie de originea fiecaruia.

Designul acestei combine frigorifice este unul modern, cu elemente eficiente care atrag si atentia. Ma refer aici la acel dozator de apa, incorporat in usa frigiderului. Modificarea temperaturii se realizeaza in mod clasic, prin rotirea termostatului din frigider.

 

Concluzie

Beko RCSA400K20DW poate fi combina frigorifica perfecta, daca nu deranjeaza sa decongelati aparatul si sa mai stergeti picaturile de apa de pe peretii interiori. Va spuneam la inceput ca daca nu va incanta acest lucru, trebuie sa cautati un aparat cu sistem de racire NeoFrost. Beko RCNA400K20ZX este o varianta buna si nu cu mult mai scumpa.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Combina frigorifica
Volum net total (l)   377
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   113
Volum net frigider (l)   264
Volum brut total (l)   400
Consum energetic (kWh/an)   332

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla securizata
Numar suporturi usa   4
Compartiment legume/fructe   Da
Altele   Zona Biofresh, Rezervor apa SlimTank

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   3
Sistem dezghetare congelator   Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h)   5

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Dreapta
Usi reversibile   Da
Maner   Incorporat
Iluminare interioara   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Sistem antibacterian  Da

ACCESORII

Suport pentru oua   Da
Tava pentru gheata   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Autonomie (fara curent)   5 ore
Nivel de zgomot (dB)   43
Dimensiuni (IxLxA cm)   201 x 59.5 x 65

Beko RCSA400K20DW review, pret, pareri, opinii


2 Comentarii


  1.  
    Tiberiu

    Asta i una dintre cele mai bune combine frigorifice raport calitate pret. Am studiat mult oferta pe toate magazinele din sectorul electrocasnice .
  2.  
    Alex

    Buna. incapatoare si deloc scumpa . La banii astia nu ai ce sa iei mai bun

Lasa un raspuns

(necesar)