Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko RCNA400K20ZX, Combina frigorifica, 347 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201, Inox Antiamprenta

2
Scris decembrie 6, 2015 de in Beko
Beko RCNA400K20ZX

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

NeoFrost, foarte incapatoare, structurata eficient, functii performante, aspect placut
 

Negative:

Este o combina frigorifica inalta si poate nu reuseste sa se incadreze in bucatariile aglomerate
 
Mai mult

Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica performanta, incapatoare si detine accesorii care va permit sa gestionati eficient toate alimentele. Este o combina frigorifica la care producatorul a pus mare accent pe igiena si siguranta alimentelor, prin implementarea anumitor sisteme. In primul rand, atat in frigider, cat si in congelator, nu se va forma gheata pe peretii […]

Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica performanta, incapatoare si detine accesorii care va permit sa gestionati eficient toate alimentele. Este o combina frigorifica la care producatorul a pus mare accent pe igiena si siguranta alimentelor, prin implementarea anumitor sisteme.

In primul rand, atat in frigider, cat si in congelator, nu se va forma gheata pe peretii interiori. Datorita sistemului de racire NeoFrost, se vor emite niste curenti de aer foarte fini care impiedica formarea unui mediu umed. Umezeala in exces duce la degradarea alimentelor si aparitia mucegaiului. Un alt avantaj de care beneficiaza aceasta combina frigorifica este filtrul antimirosuri, care purifica aerul si creeaza un mediu favorabil alimentelor.

Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica incadrata in clasa de eficienta energetica A+, fapt ce atesta un consum mai mic cu 20% fata de un produs similar din clasa A. Fiind o combina frigorifica performanta, producatorul a luat in calcul si salvarea energiei. Consumul anual este evaluat la 346 kWh/an.

Va spuneam ca Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica incapatoare, care va pune la dispozitie un volum net de 347 litri, dintre care frigiderul ocupa 250 litri, iar congelatorul 97 litri. Avand dimensiunile exterioare de 201 x 59.5 x 65 cm (IxLxA ), concluzionam ca este o combina frigorifica mai inalta decat multe alte modele. In randurile urmatoare vom detalia structura interioara a combinei frigorifice.

Frigiderul este util compartimentat si detine accesorii care prezinta un real avantaj. In partea de jos, detine doua compartimente spatioase, inchise si suprapuse. Majoritatea combinelor au doua compartimente, dar mici si alaturate. Cele doua compartimente din dotare ajuta la pastrarea vegetalelor in cele mai bune conditii si acestea isi vor mentine proprietatile pentru o durata indelungata. Deasupra exista 4 rafturi din sticla securizata, cu margine de protectie si inca un raft metalic pe care puteti aseza in pozitie orizontala 5 sticle. Usa este prevazuta cu 4 suporturi din plastic, iar cel de sus este acoperit cu un capac mobil, pentru siguranta alimentelor.

Congelatorul este unul dintre cele mai spatioase congelatoare incorporate intr-o combina frigorifica. Detine un volum net de 97 litri si este impartit in 3 compartimente inchise. Aceasta structura va ajuta sa pastrati alimentele in conditii favorabile pentru proprietatile si aromele lor.

Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica moderna, prezentand la exterior un invelis din inox antiamprenta. Nu vor ramane urme la contactul cu mana. Manerele sunt incorporate in usi, deci nu exista riscul ca acestea sa se rupa. Daca uitati o usa deschisa, exista un sistem care va emite un semnal sonor. Cu siguranta veti sti ca trebuie sa inchideti usa.

Concluzia noastra este ca Beko RCNA400K20ZX reprezinta o buna optiune in caz ca va doriti o combina frigorifica performanta, incapatoare, cu un congelator mai spatios decat la majoritatea gamei. Faptul ca nu formeaza depuneri de gheata pe pereti consideram ca este unul dintre cele mai importante avantaje. Pretul de vanzare este foarte corect evaluat si in aceasta perioada o puteti gasi si la reducere.

electrok pret bun

Manual de utilizare Beko RCNA400K20ZX

Beko RCNA400K20ZX review, pareri, pret redus


2 Comentarii


  1.  
    Daniel

    Se pot schimba balamalele? Adica sa se deschida usile in sens invers zic. Nu ma avantajeaza spatiul din bucatarie .

Lasa un raspuns

(necesar)