Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko RCNA400E30ZXP – Review, Pret si Pareri combina frigorifica NeoFrost

2
Scris ianuarie 5, 2019 de in Beko
Beko RCNA400E30ZXP review pret pareri combina frigorifica neo frost

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, compartimentare eficienta, tehnologii avansate.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Beko RCNA400E30ZXP, Combina frigorifica, 354 l, NeoFrost, H 201, Clasa A++, Argintiu Beko RCNA400E30ZXP este o combina frigorifica performanta, prevazuta cu un sistem de racire/congelare excelent. Faptul ca se incadreaza la discount-ul de 300 lei in programul Rabla al electrocasnicelor, este inca un bonus. In acest review vom detalia toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasteti atunci […]

Beko RCNA400E30ZXP, Combina frigorifica, 354 l, NeoFrost, H 201, Clasa A++, Argintiu

Beko RCNA400E30ZXP este o combina frigorifica performanta, prevazuta cu un sistem de racire/congelare excelent. Faptul ca se incadreaza la discount-ul de 300 lei in programul Rabla al electrocasnicelor, este inca un bonus.

In acest review vom detalia toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand doriti sa cumparati combina frigorifica. Vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Unul dintre cele mai importante avantaje ale combinei frigorifice este sistemul de racire NeoFrost. Acest sistem raceste si congeleaza eficient, protejand alimentele pe o durata indelungata. Utilizeaza curenti de aer care echilibreaza in permanenta temperatura si umiditatea, atat in frigider cat si in congelator.

Desi utilizeaza curenti de aer rece, este foarte important ca nu usuca alimentele. Mai mult, impiedica aparitia depunerilor de gheata la interiorul frigiderului si al congelatorului.

Fiind o combina frigorifica performanta, temperatura pentru ambele compartimente se va modifica din exterior.

Beko RCNA400E30ZXP display modificare temperatura touch

Exista optiune si de congelare rapida, dar si de racire rapida. Poate candva este de folos, desi nu vad motivul pentru care cineva s-ar grabi atat de tare.

 

Daca plecati pentru mai mult timp de acasa, activati functia Vacanta. Combina va functiona intr-o varianta mai economica, optiune posibila atunci cand niciuna dintre usi nu va fi deschisa.

Tot legat de usi, e interesant de stiut ca daca una dintre acestea nu este bine inchisa, un semnal sonor va avertiza. Nu exista riscul sa plecati din casa, iar la intoarcere sa aveti neplaceri.

Ion Guard este o tehnologie care distruge bacteriile si pastreaza un aer curat, perfect pentru pastrarea alimentelor la o perioada mai indelungata.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko RCNA400E30ZXP este o combina frigorifica incapatoare si bine structurata. Detine accesorii diversificate, care contribuie la o compartimentare eficienta.

Volumul total net pe care il detine este de 354 litri si se imparte in felul urmator: frigider – 257 litri, congelator – 97 litri.

Este o combina potrivita pentru 3-4 persoane.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 59.5 x 65 x 201 cm (latime x adancime x inaltime).

Beko RCNA400E30ZXP combina frigorifica neo frost program rabla

Frigiderul se afla in partea de sus si este destul de incapator. Detine o varietate de accesorii foarte utile.

In partea de jos, sunt prezente doua compartimente inchise, suprapuse, unul pentru fructe si celalalt pentru legume. Fiind separate, vegetalele isi pot pastra aroma pe un timp mai indelungat.

Deasupra acestor ladite, se afla spatiu liber, impartit prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie. Sunt rezistente la orice tip de vas.

Printre acestea se mai afla si un suport metalic pe care pot sta in pozitie orizontala fixa, 5 sticle.

Pe usa frigiderului sunt prezente 4 suporturi din plastic rezistent, loc suficient pentru sticle, borcane, recipiente si alimente de dimensiuni mai mici.

 

Congelatorul este prezent in partea de jos, ca in cazul tuturor combinelor frigorifice. Este de capacitate medie, iar interiorul sau se rezuma la 3 compartimente inchise. Sunt utile pentru ca puteti separa alimentele cu un miros puternic, de celelalte. Practic, puteti forma compartiment pentru carne, unul pentru vegetale si unul pentru restul alimentelor.

 

Designul este modern, minimalist. Exteriorul este argintiu, manerele sunt incorporate in usi, iar display-ul LED, aduce un plus la confort, dar si la aspect.

Usile se deschid catre dreapta, dar sensul se poate inversa.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele idei. Beko RCNA400E30ZXP este o combina frigorifica performanta, as spune complexa. Raceste si congeleaza excelent, este incapatoare si bine structurata. Detine si cateva functii ca va pot fi de folos in anumite momente.

Se vinde cu un pret redus, dar puteti beneficia si de un voucher Rabla

 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Aici gasiti o lista cu toate combinele frigorifice care beneficiaza de cel mai mare discount in cadrul programului rabla.


2 Comentarii


  1.  
    Rares

    Combina incapatoare care raceste si congeleaza perfect
  2.  
    Maria

    As fi ales combina asta daca nu apucam sa imi cumpar inainte alta. Daca reusesc sa fac retur la prima m-as reorienta.

Lasa un raspuns

(necesar)