Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko RCNA400E21DZX, Combina frigorifica, 344 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201, Inox Antiamprenta

0
Scris martie 28, 2016 de in Beko
Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZX, 344 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201, Inox Antiamprenta

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem Neo Frost, sisteme si functii performante, capacitate foarte generoasa, accesorii utile si aspect placut.
 

Negative:

As fi preferat ca manerele usilor sa fie incorporate in usi.
 
Mai mult

Beko RCNA400E21DZX este o combina frigorifica moderna, foarte incapatoare, eficienta, datorita sistemului performant de racire. Este bine organizata, dar nu se afla printre cele mai economice combine frigorifice. Fiind incadrata in clasa energetica A+, este mai economica decat vechile aparate frigorifice din clasa A, dar exista multe combine frigorifice in clasele A++ si A+++. Beko RCNA400E21DZX […]

Beko RCNA400E21DZX este o combina frigorifica moderna, foarte incapatoare, eficienta, datorita sistemului performant de racire. Este bine organizata, dar nu se afla printre cele mai economice combine frigorifice. Fiind incadrata in clasa energetica A+, este mai economica decat vechile aparate frigorifice din clasa A, dar exista multe combine frigorifice in clasele A++ si A+++.

Beko RCNA400E21DZX este o combina frigorifica foarte apreciata, datorita sistemului de racire Neo Frost. Atat in frigider, cat si in congelator, racirea se va efectua pe baza unor curenti fini de aer, care vor echilibra temperatura si umiditatea. Alimentele vor fi in siguranta si in plus, pe pereti nu se vor forma depuneri de gheata.

Beko RCNA400E21DZX este prevazut si cu un filtru care, prin recircularea aerului, elimina mirosurile neplacute. Functia de ionizare ajuta la distrugerea bacteriilor. Toate aceste detalii, transforma combina frigorifica pe care o prezentam, intr-un aparat sigur si foarte apreciat.

Beko RCNA400E21DZX este o combina frigorifica foarte incapatoare. Volumul net total este de 344 litri, iar dimensiunile exterioare sunt 201 x 59.5 x 65 (IxLxA cm).

Frigiderul combinei frigorifice Beko RCNA400E21DZX este bine compartimentat si detine un volum utilizabil de 247 litri. In frigider, veti observa ca in partea de jos, exista doua compartimente inchise. Unul este destinat vegetalelor, iar celalalt a fost creat pentru pastrarea in bune conditii a alimentelor perisabile, cum ar fi lactatele si carnea macra. Restul spatiului este compartimentat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla si un suport special metalic, care va pastra in pozitie orizontala, 5 sticle.

Pe usa frigiderului se afla 4 suporturi din plastic, iar sub unul dintre acestea este incadrat un rezervor. Rezervorul este un accesoriu surpriza, care face legatura cu o clapeta amplasata pe exteriorul usii. Acest sistem va ajuta sa pastrati apa rece in permanenta si sa consumati cantitatea zilnica recomandata.

Congelatorul combinei frigorifice Beko RCNA400E21DZX, este de asemenea foarte incapator. Volumul util pe care il pune la dispozitie este de 97 litri. Interiorul congelatorului este impartit in 3 compartimente inchise, de tipul unor ladite din plastic rezistent si transparent. Trebuie remarcat faptul ca manerul compartimentelor este rezistent si nu se va sparge, caz des intalnit la alte aparate frigorifice.

Designul combinei frigorifice Beko RCNA400E21DZX este unul modern si se face remarcat, cu siguranta. Materialul din exterior este inox antiamprenta, care ofera un plus la capitolele aspect, siguranta si confort, pentru ca nu veti mai avea de sters urme produse la fiecare atingere. Modificarea temperaturilor interioare si activarea anumitor functii, se vor realiza cu ajutorul display-ului led amplasat in partea de sus a usii frigiderului.

Concluzia este ca Beko RCNA400E21DZX reprezinta o combina frigorifica de ultima generatie, complexa as putea spune. Detine un sistem de racire foarte eficient, atat in frigider, cat si in congelator. Este bine structurata, cu ajutorul accesoriilor moderne. Este una dintre combinele frigorifice de mare volum. Aspectul exterior va lasa o impresie placuta. Pretul cu care se vinde este de nivel mediu, dar destul de mic, tinand cont de performantele combinei frigorifice.

 

electrok pret bun

 

Manual de utilizare Beko RCNA400E21DZX


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)