Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko RCNA365E20DZXP – Review, Pret si Pareri combina frigorifica NeoFrost

0
Scris mai 9, 2018 de in Beko
Beko RCNA365E20DZXP review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Tehnologii performante ce ofera cea mai buna eficienta, impiedica aparitia bacteriilor si formarea ghetei, accesorii utile, aspect modern.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Beko RCNA365E20DZXP (Combina frigorifica, 306 l, Clasa A+, H 185 cm, Display electronic, Iluminare LED, Dozator apa, Inox) Beko RCNA365E20DZXP este o combina frigorifica dotata cu cel mai eficient sistem de racire si congelare disponibil la acest moment. Nu este una dintre cele mai incapatoare combine frigorifice, dar se potriveste intr-o casa cu 2-3 persoane. In […]

Beko RCNA365E20DZXP

(Combina frigorifica, 306 l, Clasa A+, H 185 cm, Display electronic, Iluminare LED, Dozator apa, Inox)

Beko RCNA365E20DZXP este o combina frigorifica dotata cu cel mai eficient sistem de racire si congelare disponibil la acest moment. Nu este una dintre cele mai incapatoare combine frigorifice, dar se potriveste intr-o casa cu 2-3 persoane.

In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele combinei frigorifice, pentru a intelege daca este aparatul pe care vreti sa-l aveti in bucatarie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko RCNA365E20DZXP este prevazuta cu sistem de racire NeoFrost; cea mai eficienta tehnologie pentru pastrarea proprietatilor alimentelor. Utilizeaza curenti de aer care circula prin toate zonele interioare. Acestia duc la stabilizarea temperaturii si umiditatii in permanenta. In plus, niciodata nu se va depune gheata pe peretii interiori. Este valabil pentru frigider, cat si pentru congelator.

Spre deosebire de tehnologia NoFrost, cea prezenta la aceasta combina frigorifica nu va usca alimentele.

Fiind o combina frigorifica ultra moderna, temperatura o veti modifica prin utilizarea display-ului prezent la exteriorul combinei. Este o modalitate eleganta si facila pentru fiecare utilizator.

Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute o data cu circularea aerului. Garanteaza conditii maxime de igiena.

Ion guard este o functie ce elimina orice bacterie si microorganism care ar putea genera mirosuri deranjante.

Ambele functii contribuie la pastrarea texturii, aromei si proprietatii alimentelor, pentru o durata mai indelungata.

In cazul in care una dintre usile combinei frigorifice ar ramane deschisa, veti fi avertizati printr-un semnal sonor.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko RCNA365E20DZXP nu este una dintre cele mai incapatoare combine frigorifice. Detine un volum total net de 306 litri, impartit astfel: frigider – 209 litri, congelator – 97 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 59.5 x 65 x 185.3 cm (latime x adancime x inaltime).

Capacitatea combinei frigorifice este perfecta pentru o locuinta cu 2-3 persoane.

Beko RCNA365E20DZXP combina frigorifica

Frigiderul este compartimentat eficient pe baza accesoriilor pe care le detine.

In partea de jos, sunt prezente doua compartimente inchise, suprapuse. Practic sunt doua ladite din plastic. In ele se recomanda depozitarea fructelor si legumelor, pentru ca aici isi vor pastra proprietatile mai bine. Daca le asezati pe rafturile deschise, s-ar putea deshidrata mai repede.

Faptul ca sunt doua compartimente reprezinta un mare avantaj pentru ca in unul puneti fructele si in celalalt legumele.

Deasupra, se mai afla 3 rafturi din sticla securizata, rezistente sa sustina chiar si cele mai grele vase. Este disponibil si un suport metalic pe care pot sta mai multe sticle cu vin, in pozitie orizontala. Forma sa le va tine fixe, fara a exista riscul de a se rostogoli.

Pe usa au incaput 3 suporturi din plastic, ce reprezinta spatiu suficient pentru depozitarea sticlelor, a borcanelor si recipientelor mai mici.

Tot aici a fost montat un rezervor pe care sa-l umpleti cu apa rece. Este conectat cu un dozator prezent la exterior, pe usa frigiderului. In permanenta veti putea umple paharele cu apa rece si proaspata, doar prin apasarea clapetei dispenserului.

 

Congelatorul se afla in partea de jos si este compus din 3 ladite. Avantajul major este ca in fiecare compartiment puteti depozita alimente in functie de originea fiecaruia. Unul dintre avantajele unui astfel de congelator este ca nu mai asezati pestele peste legume. Fiecare vor sta separat.

 

Aspectul combinei frigorifice este unul modern. La acest lucru contribuie exteriorul din inox, precum si accesoriile remarcabile precum display-ul electronic si dozatorul de apa. Usile sunt reversibile, adica se poate modifica sensul de deschidere, prin mutarea balamalelor. Este un avantaj foarte util pentru bucatariile mai putin spatioase.

 

Concluzie

Beko RCNA365E20DZXP este o combina frigorifica performanta, bine structurata, cu o capacitate medie. Detine accesorii ce va simplifica utilizarea aparatului. Este prevazut cu cele mai performante sisteme care protejeaza alimentele. Aici ne referim la sistemul de racire/congelare, precum si functiile de distrugere a bacteriilor. Se vinde cu un pret mediu, pe care clientii pretentiosi sunt dispusi sa il plateasca.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 Comentarii



Fii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)