Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko HS22953, Lada frigorifica, 284 l, Clasa A++, Alb

0
Scris iunie 2, 2019 de in Beko
Beko HS22953

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Incapatoare, economica, sigura.
 

Negative:

Lipsa role pentru transport facil, lipsa functii performante.
 
Mai mult

Lada frigorifica Beko HS22953, 284 l, Clasa A++, Alb Beko HS22953 este o lada frigorifica generoasa, din punct de vedere al volumului. In acelasi timp, este destul de economica. Se vinde la un pret optim, ce reprezinta performantele.   In acest review vom detalia toate aspectele pe care e bine sa le stiti inainte de a […]

Lada frigorifica Beko HS22953, 284 l, Clasa A++, Alb

Beko HS22953 este o lada frigorifica generoasa, din punct de vedere al volumului. In acelasi timp, este destul de economica. Se vinde la un pret optim, ce reprezinta performantele.

 

In acest review vom detalia toate aspectele pe care e bine sa le stiti inainte de a face o achizitie. Vom recomanda cel mai bun pret. In sectiunea de comentarii, invitam clientii sa-si spuna parerea. 

 

Tehnologii si performante ale lazii frigorifice Beko HS22953

Fiind incadrata in clasa energetica A++, Beko HS22953 garanteaza un consum cu aproximativ 24 % mai mic, fata de o lada frigorifica din clasa A+.

Principala calitate a acestei lazi este volumul util, de 284 litri si structura sa. Interiorul este complet deschis, iar la suprafata sunt prezente 3 cosuri din metal, pe care le puteti exclude, in caz ca nu le folositi. Acestea sunt utile daca trebuie sa congelati alimente, sau recipiente de mici dimensiuni. Pentru a nu se pierde printre pachetele voluminoase, asezati aceste produse pe rafturile mobile.

 

Beko este un brand cunoscut, renumit pentru aparatura electronica de inalta calitate. Este comparabil cu brandurile Samsung, LG. Evident ca pretul cu care se vinde este putin mai ridicat fata de Star-Light sau Arctic.

 

Fiind un aparat cu atentia concentrata pe detalii, Beko HS22953 a fost prevazut cu un sistem de siguranta care va restrictiona accesul copiilor. Usa se poate incuia cu o cheita.

Pentru stabilirea temperaturii dorite in interiorul lazii frigorifice, aveti la dispozitie un termostat amplasat la exterior. Aceasta temperatura este disponibila in 3 trepte de nivel. Langa butonul rotativ pentru setarea temperaturii, exista si 3 led-uri de avertizare, in caz ca temperatura nu este potrivita pentru siguranta alimentelor.

 

Avand dimensiunile 86 x 128.5 x 72.5 (IxLxA cm), nu am putea spune ca ocupa foarte mult loc la sol.

In comparatie cu un congelator, lada frigorifica Beko HS22953 este mai eficienta deoarece poate fi umpluta la maxim. In cazul congelatoarelor, se mai pierde spatiu datorita rafturilor si sertarelor. Trebuie sa luati in calcul dezordinea care poate fi produsa din cauza unei organizari neglijente. Neavand la dispozitie separatoare, pereti despartitori, sau sertare, va trebui sa gestionati pachetele inteligent, pentru a nu sta sa le rascoliti de fiecare data. Sentimentul de a umbla printre pachete congelate este neplacut.

Pret si pareri utile despre lada frigorifica Beko HS22953

In finalul acestuir review, este important sa ramaneti cu urmatoarele pareri. Beko HS22953 reprezinta o lada frigorifica eficienta, cu un bun raport calitate-pret. Este incapatoare, economica si cu un grad sporit de siguranta.

Se vinde la un pret putin peste 1000 lei, dar nu stim cu va evolua acest pe parcursul anului. Facand click pe butonul de mai jos, puteti verifica pretul actualizat si conditii de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Numar cosuri 3
Numar usi 1
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate de inghet / 24h 17 Kg
Volum net total 284 l
Autonomie fara curent 67 h
Culoare Alb

 

DIMENSIUNI

Latime 128.5 cm
Inaltime 86 cm
Adancime 72.5 cm

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 43 dB

 

FUNCTII

Functii Securizare cu yala Avertizare luminoasa Izolatie densa Materiale neinflamabile

 

PERFORMANTE ENERGETICE

Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Consum anual energie 208 kWh

 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta