Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko HS22953, Lada frigorifica, 284 l, Clasa A++, Alb

0
Scris martie 23, 2016 de in Beko
Beko HS22953

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Incapatoare, economica, sigura.
 

Negative:

Lipsa role pentru transport facil, lipsa functii performante.
 
Mai mult

Beko HS22953 este o lada frigorifica foarte generoasa, din punct de vedere al volumului. In acelasi timp, este destul de economica. Fiind incadrata in clasa energetica A++, Beko HS22953 garanteaza un consum cu aproximativ 24 % mai mic, fata de o lada frigorifica din clasa A+. Principala calitate a acestei lazi este volumul util, de 284 litri […]

Beko HS22953 este o lada frigorifica foarte generoasa, din punct de vedere al volumului. In acelasi timp, este destul de economica.

Fiind incadrata in clasa energetica A++, Beko HS22953 garanteaza un consum cu aproximativ 24 % mai mic, fata de o lada frigorifica din clasa A+. Principala calitate a acestei lazi este volumul util, de 284 litri si structura sa. Interiorul este complet deschis, iar la suprafata sunt prezente 3 cosuri din metal, pe care le puteti exclude, in caz ca nu le folositi. Acestea sunt utile in cazul in care trebuie sa congelati alimente, sau recipiente de mici dimensiuni. Pentru a nu se pierde printre pachetele voluminoase asezati aceste produse pe rafturile mobile.

Beko este un brand cunoscut, renumit pentru aparatura electronica de inalta calitate. Este comparabil cu brandurile Samsung, LG.

Fiind un aparat cu atentia concentrata pe detalii, Beko HS22953 a fost prevazut cu un sistem de siguranta care va restrictiona accesul copiilor. Usa se poate incuia cu o cheita. Pentru stabilirea temperaturii dorite in interiorul lazii frigorifice, aveti la dispozitie un termostat amplasat la exterior. Aceasta temperatura este disponibila in 3 trepte de nivel. Langa butonul rotativ pentru setarea temperaturii, exista si 3 led-uri de avertizare, in caz ca temperatura nu este potrivita pentru siguranta alimentelor.

Avand dimensiunile 86 x 128.5 x 72.5 (IxLxA cm), nu am putea spune ca ocupa foarte mult loc la sol.

In comparatie cu un congelator, lada frigorifica Beko HS22953 este mai eficienta deoarece poate fi incarcata la maxim. In cazul congelatoarelor, se mai pierde spatiu datorita rafturilor si sertarelor. Trebuie sa luati in calcul dezordinea care poate fi produsa din cauza unei organizari neglijente. Neavand la dispozitie separatoare, pereti despartitori, sau sertare, va trebui sa gestionati pachetele inteligent, pentru a nu sta sa le rascoliti de fiecare data. Sentimentul de a umbla printre pachete congelate este neplacut.

Concluzia este ca Beko HS22953 reprezinta o lada frigorifica eficienta, cu un bun raport calitate-pret. Este incapatoare, economica si cu un grad sporit de siguranta.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)