Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko GN163022S – Review, Pret si Pareri side by side eficient, la pret decent

0
Scris februarie 7, 2019 de in Beko
Beko GN163022S pret review pareri side by side

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, sistem racire/congelare performant, pret mic.
 

Negative:

Lipsa unui dozator de gheata/apa, poate fi un dezavantaj pentru cei pretentiosi.
 
Mai mult

Side by side Beko GN163022S, 558 l, Clasa A+, H 179, NeoFrost, Silver Beko GN163022S este un side by side incapator si eficient, la pret de combina frigorifica. Nu este foarte scump pentru ca ii lipsesc cateva elemente pe care le gasim in side by side-urile mai complexe. Vom oferi toate detaliile importante, in acest review. […]

Side by side Beko GN163022S, 558 l, Clasa A+, H 179, NeoFrost, Silver

Beko GN163022S este un side by side incapator si eficient, la pret de combina frigorifica. Nu este foarte scump pentru ca ii lipsesc cateva elemente pe care le gasim in side by side-urile mai complexe.

Vom oferi toate detaliile importante, in acest review. Este important sa cunoasteti cat mai multe informatii despre un produs, inainte sa-l cumparati.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko GN163022S detine un sistem de racire NeoFrost. Este cel mai eficient sistem de racire posibil. Utilizeaza curenti de aer rece care au rolul de a stabiliza temperatura, umiditatea si de a stopa aparitia depunerilor de gheara. Este foarte important faptul ca acest sistem nu usuca alimentele.

Sunt unele situatii in care sistemul de racire deshidrateaza alimentele mai mult decat este cazul. Acest lucru nu este valabil si la tehnologia NeoFrost.

Beko GN163022S detine un filtru de carbon ce retine mirosurile neplacute si impiedica patrunderea particulelor nedorite ce ar putea afecta calitatea alimentelor.

Daca una dintre usi nu este bine inchisa, veti fi avertizati de un semnal sonor. Este o metoda de siguranta benefica.

Unul dintre motivele pentru care aparatul se vinde la un pret mai mic este lipsa display-ului touch screen la exterior, pentru modificarea temperaturilor. Setarea temperaturilor se realizeaza din interior.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko GN163022S este unul dintre side by side-urile generoase, avand o capacitate totala neta de 558 litri. Repartizat ar fi in felul urmator: frigider – 368 litri, congelator – 190 litri.

Beko GN163022S review, pret, pareri side by side incapator

 

Frigiderul se afla in partea dreapta. Este foarte incapator, simplu si eficient compartimentat. La baza detine o ladita in care e bine sa stea fructele sau legumele. Vegetalele detin o cantitate de apa mai mare decat celelalte alimente si e bine sa fie separate.

Spatiul liber de deasupra este impartit prin intermediul a 5 rafturi din sticla securizata. Acestea sunt prevazute cu margine de protectie la zona unde se pot lovi cu vasele. Pe usa frigiderului sunt prezente 4 suporturi rezistente, loc suficient pentru a depozita sticle, borcane, recipiente sau alimente mai mici.

Fiind un side by side ieftin, in frigider nu se afla nici 2 compartimente inchise, nici suport metalic pentru asezarea sticlelor printre rafturi si nici vreun minibar pe usa.

 

Congelatorul este in partea stanga si detine un volum generos. Se poate compara cu lazile frigorifice medii, din punct de vedere al capacitatii utile.

Detine in partea de jos doua compartimente inchise, suprapuse, in care e ideal sa asezati alimentele cu miros mai puternic. Aici ma refer la peste, carne afumata sau altele.

Deasupra, este mult spatiu liber, impartit prin 5 rafturi rezistente, din sticla securizata, dotate cu margine din plastic care protejeaza in cazul loviturilor.

Pe usa congelatorului sunt prezente 3 suporturi, perfecte pentru pachetele sau recipientele mici la care trebuie sa aveti acces rapid.

Spre deosebire de side by side-urile mult mai scumpe, in acest congelator nu gasim aparat automat de facut gheata si dozator.

Cel mai ieftin side by side care poate oferi aceste performante este Heinner HSBS-520NFXWD+.

 

Designul prezent in cazul Beko GN163022S este unul foarte simplu. Acesta ar fi al 3-lea motiv pentru care side by side-ul se vinde la un pret mic.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele idei. Beko GN163022S este un side by side incapator, cu un sistem de racire/congelare foarte eficient. Este foarte simplu ca accesorizare si design, dar se vinde la un pret foarte mic, in comparatie cu alte modele din categoria side by side-urilor.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Vezi pret si la Evomag

 

Un side by side dublu ca pret, dar mult mai accesorizat este modelul LG GSX961NSAZ.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)