Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko GN1416221XP – Review, Pret si Pareri side by side incapator si eficient

0
Scris noiembrie 22, 2018 de in Beko
Beko GN1416221XP review, pret, pareri side by side

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, volum generos, compartimentare eficienta, tehnologii avansate.
 

Negative:

Nu detine dozator de apa.
 
Mai mult

Beko GN1416221XP, Side by Side, 541 l, Clasa A+, NeoFrost™ dual cooling, Everfresh+, H 182 cm, Inox antiamprenta Beko GN1416221XP este un side by side incapator, cu un sistem excelent de racire si o compartimentare cel putin interesanta. In acest review vom prezenta toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a cumpara […]

Beko GN1416221XP, Side by Side, 541 l, Clasa A+, NeoFrost™ dual cooling, Everfresh+, H 182 cm, Inox antiamprenta

Beko GN1416221XP este un side by side incapator, cu un sistem excelent de racire si o compartimentare cel putin interesanta. In acest review vom prezenta toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a cumpara acest aparat. Vom recomanda si o sursa de pret mic.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko GN1416221XP este inzestrat cu cel mai performant sistem de racire. Vorbim despre sistemul NeoFrost. Acesta asigura o racire si congelare excelente, regland in permanenta temperatura si umiditatea la orice nivel. Chiar daca utilizeaza curenti de aer rece care circula in interior, nu usuca alimentele. Acestea isi vor mentine prospetimea si textura.

In plus, niciodata nu se va forma gheata pe peretii interiori. Este valabil pentru frigider, cat si pentru congelator.

NeoFrost actioneaza cam asa.

 

Temperaturile se vor regla prin intermediul unui panou amplasat pe exteriorul usii frigiderului. Puteti stabili temperatura atat pentru frigider, cat si pentru congelator.

Beko GN1416221XP display

 

Vreau sa subliniez faptul ca acest aparat este compus din 3 zone independente, frigiderul si doua compartimente de congelare. Cele din urma, pot functiona la temperaturi diferite.

Daca una dintre usi nu este bine inchisa, veti fi avertizati de un semnal sonor. Este o masura de precautie pentru a nu avea neplaceri.

Ion Guard este o tehnologie care neutralizeaza bacteriile si elimina toate microorganismele ce ar putea afecta calitatea alimentelor.

Un filtru activ de carbon elimina mirosurile neplacute, odata cu recircularea aerului.

Toate aceste masuri asigura cele mai bune conditii pentru pastrarea alimentelor.

Daca plecati in vacanta si nimeni nu deschide usile frigiderului, activati modul Vacanta. Astfel, se va consuma mai putina energie electrica, iar calitatea alimentelor nu va fi afectata.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko GN1416221XP este unul dintre aparatele frigorifice foarte incapatoare. Aveti spatiu suficient pentru asigurarea unui stoc generos de alimente.

Volumul total net al side by side-ului este de 541 litri, impartit astfel: frigider – 376 litri, congelator – 165 litri.

Ambele compartimente sunt foarte incapatoare.

Dimensiunile exterioare ale aparatului masoara 90.8 x 75.8 x 182 cm (latime x adancime x inaltime).

Beko GN1416221XP pret side by side

 

Compartimentarea acestui aparat m-a surprins. Eram obisnuit ca la deschiderea usilor unui side by side sa vad frigider in dreapta si congelator in stanga.

In cazul de fata, frigiderul se afla sus si zona, respectiv zonele de congelare sunt in partea de jos.

In opinia mea, este mai eficient ca frigiderul sa fie sus si congelatoarele jos, pentru ca cel mai des utilizat este frigiderul.

 

Frigiderul este incapator si bine structurat. Detine accesorii simple, deloc sofisticate, dar de foarte buna calitate.

In partea de jos, sunt 3 compartimente inchise; unul la baza si doua alaturate deasupra. In cel de jos este o zona unde temperatura scade pana aproape de 0 grade. Aici este ideal sa puneti alimentele perisabile (lactate far ambalaj, mezeluri incepute, unt), sau carnea ce urmeaza a fi gatita.

Deasupra, este spatiu liber, impartit prin 3 rafturi safety glass. Acestea sunt foarte rezistente, astfel ca pot sustine cele mai voluminoase vase. La zona de contact sunt prevazute cu margine de protectie. Nu exista riscul sa le ciobiti.

Pe cele doua usi ale frigiderului se afla cate 3 suporturi. Aveti suficient loc pentru sticle, borcane, recipiente si alimente.

 

Congelatorul este compus din doua zone independente, fiecare zona fiind alcatuita din 3 compartimente.

Am atasat mai jos o imagine pentru a intelege cum arata interiorul congelatorului. Observati in partea stanga sus un aparat care produce cuburi de gheata. Dupa ce cuburile s-au format, invartiti acele doua rotite si cuburile vor pica in vasul de mai jos.

Beko GN1416221XP congelator

 

Designul este minimalist, cu elemente inteligente ce atrag priviri. Finisajul este unul placut. Materialul de la exterior este inox antiamprenta. Este rezistent atat la lovire, cat si la murdarie. Nu raman urme pe usi.

Concluzie

Am ajuns la finalul review-ului si este bine sa retineti urmatoarele aspecte.

- Beko GN1416221XP detine cel mai eficient sistem de racire/congelare, astfel ca asigura cele mai bune conditii pentru pastrarea alimentelor.

- Este foarte incapator si chiar daca nu are accesorii ultra sofisticate, este bine compartimentat.

- Detine tehnologii utile.

- Se vinde cu un pret foarte bun in acest moment.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca aveti buget de peste 6000 mii lei si va doriti un aparat mai incapator si mai accesorizat, aruncati o privire la LG GSX961NSAZ.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)