Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko CN161220DS – Review, Pret si Pareri combina frigorifica foarte incapatoare

0
Scris iulie 30, 2018 de in Beko
Beko CN161220DS review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Tehnologie NeoFrost, foarte incapatoare, bine compartimentata.
 

Negative:

Dozatorul de apa trebuie umplut manual.
 
Mai mult

Beko CN161220DS, Combina frigorifica, 552 l, Clasa A+, NeoFrost, 181.5, Silver Beko CN161220DS este o combina frigorifica performanta, de capacitate mare, dotata cu cel mai bun sistem de racire. Se incadreaza perfect intr-o locuinta cu mai mult de 3-4 persoane. In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele combinei frigorifice, pentru a intelege daca este aparatul pe […]

Beko CN161220DS, Combina frigorifica, 552 l, Clasa A+, NeoFrost, 181.5, Silver

Beko CN161220DS este o combina frigorifica performanta, de capacitate mare, dotata cu cel mai bun sistem de racire. Se incadreaza perfect intr-o locuinta cu mai mult de 3-4 persoane.

In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele combinei frigorifice, pentru a intelege daca este aparatul pe care vreti sa-l aveti in bucatarie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko CN161220DS este o combina frigorifica bogata in tehnologii, iar unul dintre cele mai mari avantaje este sistemul de racire.

NeoFrost este cel mai performant sistem de racire pe care il puteti intalni la un aparat frigorific de locuinta. Utilizeaza curenti de aer rece, atat in frigider, cat si in congelator. Blocheaza aparitia depunerilor de gheata si creeaza un mediu optim pentru pastrarea in siguranta a alimentelor. Regleaza temperatura si umiditatea in permanenta.

In comparatie cu tehnologia NoFrost, cea NeoFrost nu usuca alimentele.

Atunci cand curentii de aer sunt recirculati, filtrul impotriva mirosurilor purifica aerul eliminand bacteriile si microorganismele nedorite.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko CN161220DS este o combina frigorifica foarte incapatoare. Capacitatea sa se compara cu a aparatelor de tip side by side.

Se adreseaza caselor in care traiesc mai multe persoane, pensiunilor sau chiar hotelurilor. Volumul total net pe care il pune la dispozitie este 552 litri, impartit astfel: frigider – 388 litri, congelator – 164 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 84 x 71.3 x 181.5 cm (latime x adancime x inaltime).

Beko CN161220DS combina frigorifica neo frost

 

Frigiderul este foarte incapator si ergonomic. Detine accesorii utile, ce va ajuta la depozitarea tuturor vaselor si recipientelor.

La baza frigiderului se afla doua compartimente inchise, alaturate, in care puteti aseza separat, fructe si legume. Deasupra acestora, este un alt compartiment inchis in care temperatura scade pana aproape de 0°C. Aici este bine sa asezati produsele scoase din ambalaje, carnea ce urmeaza a fi gatita, untul sau alte alimente mai pretentioase.

Exista si spatiu destinat vaselor, chiar si celor mai voluminoase. Partea superioara este libera si o puteti organiza cum doriti, cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata.

Pe usa se afla 3 suporturi unde vor sta sticle, borcane, conserve, recipiente sau alte alimente de dimensiuni mai mici.

Sub al doilea raft se afla si un rezervor pe care il puteti umple cu apa. In permanenta veti avea apa proaspata si rece, gata sa curga in pahar printr-o simpla apasare a clapetei dozatorului.

Congelatorul este foarte incapator, astfel ca puteti avea in permanenta resurse de alimente.

Structura sa se rezuma la 3 compartimente inchise, in care puteti separa vegetalele de carne si de alte tipuri de alimente. Astfel, produsele nu vor face schimb de arome.

Designul este un modern, placut. Exteriorul este argintiu, iar manerele ies in relief. Dozatorul de apa este util, dar cu siguranta va atrage si priviri.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Beko CN161220DS este o combina frigorifica foarte incapatoare. Se potriveste unei locuinte cu 3-4 persoane. Detine cel mai performant sistem de racire si congelare. Dozatorul de apa este bonus. In acest moment beneficiaza de un pret redus, pe masura performantelor.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)