Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko BCSA285K2S – Review, Pret si Pareri combina frigorifica incorporabila

0
Scris octombrie 5, 2018 de in Beko
Beko BCSA285K2S combina frigorifica incorporabila

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, are loc si in bucatarii mai putin generoase, accesorii utile si rezistente, simplitate in utilizare.
 

Negative:

Nu detine sistem de racire Full No Frost.
 
Mai mult

Beko BCSA285K2S, Combina frigorifica incorporabila, 271 l, H 177.8 cm, Big Freezer, Compartiment congelare rapida, XXL Bottle Holder, Clasa A+, Alb   Beko BCSA285K2S este una dintre cele mai ieftine combine frigorifice incorporabile. Ce-i drept, nu este nici cea mai spatioasa. In acest review veti afla tot ce trebuie sa stiti despre aparat si vom […]

Beko BCSA285K2S, Combina frigorifica incorporabila, 271 l, H 177.8 cm, Big Freezer, Compartiment congelare rapida, XXL Bottle Holder, Clasa A+, Alb

 

Beko BCSA285K2S este una dintre cele mai ieftine combine frigorifice incorporabile. Ce-i drept, nu este nici cea mai spatioasa. In acest review veti afla tot ce trebuie sa stiti despre aparat si vom recomanda o sursa de pret bun.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko BCSA285K2S este dotata cu un sistem de racire static. Raceste bine, congeleaza bine, dar vor aparea depuneri de gheata pe peretii congelatorului. Nu este un fenomen cu care nu ne-am mai intalnit pana acum. Daca nu va simtiti confortabil cu acest lucru, cautati un aparat frigorific Full No Frost.

Un sistem de racire static, se bazeaza pe conducte prin care circula agent termic. Acestea racesc peretii si automat scade temperatura la interior. Temperatura va fi una optima. In cazul in care introduceti alimente calde, se va produce condens. Acest condens se va transforma in picaturi depuse pe peretii frigiderului si ai congelatorului. Alimentele nu vor fi afectate.

Pentru a modifica temperatura frigiderului, rotiti termostatul aflat la interior, in partea superioara. Este o metoda clasica, pe intelesul oricui.

Tehnologii hi-tech nu gasim la aceasta combina. Rolul ei principal este sa protejeze alimentele, sa poata fi incorporata in mobilier si sa aiba un pret mic.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko BCSA285K2S detine un volum total net de 271 litri, impartit astfel: frigider – 193 litri, congelator – 78 litri.

Mi se pare o combina frigorifica pentru o familie nu foarte gurmanda. Se potriveste intr-o casa cu 2-3 persoane, in care nu se gateste foarte mult.

Dimensiunile exterioare sunt 177.8 x 54 x 54.5 (inaltime x latime x adancime).

Beko BCSA285K2S review, pret, pareri

Frigiderul este amplasat in partea de sus. Detine strictul necesar, conform imaginii anterioare. La baza se afla un compartiment inchis in care fructele si legumele pot sta la comun. Acestea contin o cantitate mai mare de apa si ar fi bine sa stea izolate, pentru ca produc mai mult condens.

Spatiul liber disponibil in partea de sus, este impartit prin 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact. Sunt foarte rezistente, reusind sa sustina chiar si cele mai grele vase.

Pe usa frigiderului se afla 4 suporturi pe care puteti aseza diferite sticle, borcane, recipiente si alimente. Pe suportul de jos incap si bidoanele de suc de 2.5 litri.

 

Congelatorul detine compartimentarea standard. In el sunt prezente 3 ladite cu fatada transparenta. In fiecare puteti pune un anumit tip de alimente. Mai exact, este bine sa le grupati in functie de arome. Nu puneti pestele congelat peste lactate sau peste fructele ce urmeaza a fi folosite la prajituri.

 

Designul este unul simplu. Accesoriile sunt usor de utilizat si foarte rezistente. Elemente remarcabile nu exista, fiind vorba despre o combina frigorifica incorporabila. Partea frontala a sa va fi invelita cu usa mobilierului. Vreau sa subliniez ca sensul de deschidere al usilor se poate inversa. Astfel, va puteti usura utilizarea.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa retineti urmatoarele pareri. Beko BCSA285K2S este o combina frigorifica incorporabila foarte ieftina. Nu ocupa mult spatiu, astfel ca are loc si in bucatariile mai putin generoase. Raceste si congeleaza bine. Pune la dispozitie un strict necesar al accesoriilor.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Verifica si oferta EvoMag.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)