Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic O47+, Lada frigorifica, 451 l, Clasa A+, Alb

0
Scris iunie 3, 2019 de in Arctic
Lada frigorifica Arctic O47+, 451 l, Clasa A+, Alb

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, compartimentare eficienta, cosuri de suprafata si perete despartitor, yala pentru incuiat.
 

Negative:

Consum mare de energie.
 
Mai mult

Lada frigorifica Arctic O47+, 451 l, Clasa A+, Alb Arctic O47+ este o lada frigorifica foarte rentabila din punct de vedere al raportului calitate-pret. Este foarte incapatoare, mai voluminoasa cu 153 litri fata de modelul Arctic O30+ si doar cu 240 lei mai scumpa. Preturile comparate sunt in momentul in care am realizat descrierea. In acest review, voi […]

Lada frigorifica Arctic O47+, 451 l, Clasa A+, Alb

Arctic O47+ este o lada frigorifica foarte rentabila din punct de vedere al raportului calitate-pret. Este foarte incapatoare, mai voluminoasa cu 153 litri fata de modelul Arctic O30+ si doar cu 240 lei mai scumpa. Preturile comparate sunt in momentul in care am realizat descrierea.

In acest review, voi prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, voi propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

 

Tehnologii si performante ale Arctic O47+

Capacitatea utila a lazii frigorifice Arctic O47+ este de 451 litri. Depaseste media gamei, fiind in topul celor mai incapatoare lazi frigorifice. Dimensiunile exterioare sunt 86 x 155.2 x 72.5 (IxLxA cm).

 

Compartimentarea interioara este remarcabila. Pentru ca este un aparat frigorific generos, a fost posibila dotarea cu 3 cosuri metalice la suprafata. Puteti renunta la acestea, daca vi se par incomode, dar va spun din proprie experienta ca sunt utile. Rolul lor este de a sustine alimente si recipiente de mici dimensiuni, care se pot pierde printre pachetele mari.

Spre exemplu, eu asez pe aceste rafturi verdeata folosita la ciorba (patrunjel, leustean, marar), borcane cu icre si inghetatele. Nu am decis sa renunt la niciun cos de suprafata pentru ca am avut surpriza sa caut printre toate pachetele si sa le rascolesc, pentru a recupera un mic recipient.

Puteti delimita partea dreapta din interior, cu ajutorul unui perete despartitor. Acest accesoriu este intalnit doar la lazile frigorifice de mare volum. Utilitatea sa este incontestabila, pentru ca puteti realiza un sector cu alimente de acelasi tip. Eu l-as vedea potrivit pentru pachetele cu legume.

 

Consumul de curent nu este cel mai apreciat capitol. Fiind evaluat la 350 kWh/an, n-am putea spune ca discutam despre un aparat frigorific economic. Nici nu ar avea cum, pentru ca volumul interior este mare, iar pentru a mentine congelata o asemenea cantitate, aparatul va lucra intens.

 

Designul prezinta cateva detalii remarcabile. Yala pentru incuiat este o masura de siguranta. Interiorul este iluminat cu un bec amplasat pe usa. Accesoriile din dotare – cosurile metalice si peretele despartitor – sunt maximul posibil la o lada frigorifica. Ce ar putea fi mai mult?

 

Pret si pareri despre Arctic O47+

La finalul acestui review este important sa retineti urmatoarele idei. Arctic O47+ reprezinta o lada frigorifica foarte incapatoare, bine compartimentata, care se vinde cu un pret foarte mic in aceasta perioada.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Numar cosuri 3
Numar usi 1
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate de inghet / 24h 20 Kg
Volum net total 451 l
Autonomie fara curent 67 h
Culoare Alb

 

DIMENSIUNI

Latime 155.2 cm
Inaltime 86 cm
Adancime 72.5 cm
Greutate 55.5 Kg

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 44 dB
Tensiune alimentare 230 V
Numar compresoare 1
Clasa climatica SN-T

 

FUNCTII

Functii Sistem antibacterian Panou de control cu LED-uri Securizare cu yala Izolatie densa Materiale neinflamabile

 

PERFORMANTE ENERGETICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Consum anual energie 350 kWh

 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)