Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic O40+, Lada frigorifica, 360 L, Clasa A+, Alb

0
Scris aprilie 22, 2019 de in Arctic
Arctic O40+, lada frigorifica, 360 L, Clasa A+, Alb

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum util generos, siguranta sporita, compartimentare eficienta, pret accesibil.
 

Negative:

Lipsa rotite transport.
 
Mai mult

Lada frigorifica Arctic O40+, 360 L, Clasa A+, Fast Freezing, Securizare cu yala, Alb Arctic O40+ este o lada frigorifica destul de incapatoare, avand unul dintre cele mai generoase volume utile. Dezavantajul principal prezent in cazul acestei lazi frigorifice este lipsa functiei No Frost. De altfel, foarte putine lazi frigorifice detin aceasta functie. No Frost […]

Lada frigorifica Arctic O40+, 360 L, Clasa A+, Fast Freezing, Securizare cu yala, Alb

Arctic O40+ este o lada frigorifica destul de incapatoare, avand unul dintre cele mai generoase volume utile. Dezavantajul principal prezent in cazul acestei lazi frigorifice este lipsa functiei No Frost.

De altfel, foarte putine lazi frigorifice detin aceasta functie. No Frost este acel tip de racire care impiedica depunerile de gheata pe peretii interiori si pe alimente.

 

Arctic O40+ detine un volum util de 360 litri si va ofera posibilitatea de a depozita in siguranta, o cantitate mare de alimente. Interiorul sau poate fi pastrat sub aspectul unui tot unitar, sau poate fi impartit cu ajutorul unor accesorii.

La suprafata exista 2 cosuri metalice utile pentru sustinerea unor recipiente sau alimente de mici dimensiuni. Va ajuta sa nu pierdeti cantitatile mici, printre pachetele voluminoase si inghetate. Restul spatiului, poate fi separat cu ajutorul unei tavi despartitoare.

 

Arctic O40+ este o lada frigorifica incadrata in clasa energetica A+. Sincer, nu as mai considera un mare avantaj, din moment ce nu se mai produc aparate frigorifice in clasa A.

Ideea este ca anual, consumul ajunge la 303 kWh/an. Daca l-am compara cu consumul unor combine frigorifice, lada frigorifica ar primi o nota mai rea. Treaba asta cu consumul nu mi se pare cel mai important aspect.

 

Arctic O40+ este una dintre lazile frigorifice sigure, deoarece poate fi incuiata pentru a restrictiona accesul. Acesta ar fi un avantaj.

Daca vrem sa gasim o bila neagra, nu ne-ar fi foarte greu. Stiu ca nu sunt multe lazi frigorifice prevazute cu rotite, dar acestea ar fi ajutat la o transportare usoara si la protectie in caz de inundatie.

Apreciez faptul ca este iluminata in interior si ca detine un termostat pentru modificarea temperaturii, dar si pentru oprirea lazii frigorifice.

 

Pret si Pareri despre Arctic O40+

Concluzia este ca lada frigorifica Arctic O40+ este incapatoare, util compartimentata si prevazuta cu sisteme de siguranta. Raportul calitate-pret este unul onest, iar aceasta afirmatie o fac prin compararea mai multor lazi frigorifice.

In general, lazile frigorifice Arctic, nu sunt scumpe. Aceasta se vinde cu un pret putin peste 1100 lei. Nu stim cum va evolua pretul pe parcursul anului.

 

electrok pret bun

 

 

O lada frigorifica de mare volum si foarte performanta este Liebherr Premium GTP 4656.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Sistem dezghetare congelator Manual
Numar cosuri 2
Numar usi 1
Capacitate de inghet / 24h 18 Kg
Volum net total 360 l
Autonomie fara curent 36 h
Culoare Alb

 

DIMENSIUNI

Latime 128.5 cm
Inaltime 86 cm
Adancime 72.5 cm

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 44 dB
Numar compresoare 1
Clasa climatica T SN

 

FUNCTII

Functii Sistem antibacterian Congelare rapida Securizare cu yala

 

PERFORMANTE ENERGETICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Consum anual energie 303 kWh

 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)