Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic O30+, Lada frigorifica, 298 l, Clasa A+

1
Scris iunie 6, 2016 de in Arctic
Lada frigorifica Arctic O30+, 298 l, Clasa A+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, yala incuiat, cosuri metalice pentru depozitare la suprafata.
 

Negative:

Lipsa role transportoare.
 
Mai mult

Arctic O30+ este una dintre lazile frigorifice foarte convenabile in raport calitate-pret. Este tripla ca si volum in comparatie cu lada frigorifica Star-Light CFM-99AP, si doar dubla ca si pret. Practic, iesiti in castig cu un volum util de aproximativ 100 litri. In acest review, voi prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, voi propune cel mai mic […]

Arctic O30+ este una dintre lazile frigorifice foarte convenabile in raport calitate-pret. Este tripla ca si volum in comparatie cu lada frigorifica Star-Light CFM-99AP, si doar dubla ca si pret. Practic, iesiti in castig cu un volum util de aproximativ 100 litri.

In acest review, voi prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, voi propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Capacitatea utila a lazii frigorifice Arctic O30+ este 298 litri. Putem spune ca depaseste media gamei, fiind una dintre lazile frigorifice generoase. Dimensiunile exterioare nu sunt de speriat. Ocupa doar 86 x 110 x 72 (IxLxA cm).

Compartimentarea interioara este apreciabila. Tot spatiul este deschis, iar in partea de sus va puteti ajuta de doua cosuri metalice. Acestea sunt eficiente pentru depozitarea recipientelor de mici dimensiuni, cum ar fi pachetele cu verdeata (leustean, patrunjel) din care trebuie sa taiati cate putin pentru fiecare ciorba. Personal, pe acest raft asez borcane cu icre, pentru ca daca le-as lasa la gramada peste pachetele voluminoase, s-ar pierde, ar aluneca printre acestea.

Avantaje: – in comparatie cu un congelator la acelasi volum, Arctic O30+ nu iroseste spatiul interior prin rafturi si alte compartimentari.

Dezavantaje: – Daca interiorul este liber, trebuie sa gestionati pachetele cu alimente atat de organizat incat sa nu trebuiasca sa le rascoliti de fiecare data pentru a gasi pachetul dorit.

Consumul de curent nu este foarte mic, 272 kWh/an, dar, in general, lazile frigorifice consuma mai mult decat alte aparate electrocasnice, pentru ca trebuie sa lucreze continuu pentru a mentine alimentele in siguranta.

Designul este unul simplu. Remarc prezenta yalei pentru incuiat, dar contest lipsa rolelor transportoare. Evident ca nu veti muta continuu lada frigorifica, dar daca existau cele 4 roti, transportul ar fi fost mai comod.

Concluzia este ca Arctic O30+ reprezinta o investitie foarte buna pentru ca este voluminoasa si foarte ieftina. Am facut la inceputul descrierii o afirmatie despre raportul calitate-pret care a iesit favorabil, cat timp nu depaseste pragul de 1100 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Lada frigorifica
Volum net total (l) 298
Clasa de eficienta energetica A+
Volum net congelator (l) 298
Volum brut total (l) 315
Consum energetic (kWh/an) 272

CONGELATOR

Capacitate de congelare (kg/24 h) 15

DESIGN

Culoare Alb
Deschidere standard Vertical
Maner Orizontal integrat
Dimensiuni (IxLxA cm) 86 x 110 x 72

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare Da
Sistem antibacterian Da
Altele Yala

ACCESORII

Altele 2 cosuri metalice

DETALII TEHNICE

Clasa climatica SN-T
Autonomie (fara curent) 36 ore
Nivel de zgomot (dB) 43

 


Un comentariu


  1.  
    Tudor Mihalache

    Raport calitate pret foarte bun. Pica mai bine decat modelul de 150 litri. Renteaza daca ai spatiu.

Lasa un raspuns

(necesar)