Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic O145++ Review, Pret si Pareri lada frigorifica de capacitate medie

0
Scris septembrie 3, 2018 de in Arctic
Arctic O145++ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Congeleaza bine, poate fi amplasata in spatii inguste, se vinde la un pret mic.
 

Negative:

In timp se depune gheata in interior si trebuie decongelat.
 
Mai mult

Arctic O145++, Lada frigorifica, 148 l, Clasa A++, Alb Arctic O145++ este o lada frigorifica de capacitate medie, ce prezinta specificatii mai avantajoase in comparatie cu vechile generatii. Nu este scumpa si poate fi amplasata chiar si in apartamentele nu foarte spatioase. In acest review vom prezenta toate aspectele ce o caracterizeaza, pentru a va […]

Arctic O145++, Lada frigorifica, 148 l, Clasa A++, Alb

Arctic O145++ este o lada frigorifica de capacitate medie, ce prezinta specificatii mai avantajoase in comparatie cu vechile generatii. Nu este scumpa si poate fi amplasata chiar si in apartamentele nu foarte spatioase.

In acest review vom prezenta toate aspectele ce o caracterizeaza, pentru a va da seama care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea vom recomanda si o sursa buna de pret. 

 

Arctic O145++ este o lada frigorifica ce detine o capacitate neta de 148 litri. As spune ca este o capacitate medie, tinand cont ca exista lazi cu volume intre 90 si peste 400 litri.

Arctic O145++ dimensiuni

 

Dimensiunile extarioare sunt de 75.1 x 72. 5 x 91.2 cm (latime x adancime x inaltime). In functie de acestea, va puteti face o idee unde s-ar putea incadra. Pe un balcon, intr-o camara, pe o terasa sau chiar in bucatarie, lada frigorifica este un ajutor de nadejde, cand stiti ca faceti multe cumparaturi.

Interiorul este liber, neexistand accesorii care sa ocupe spatiu. La suprafata este prezent un cos metalic, pe care puteti aseza pachete, recipiente sau alimente de mici dimensiuni. In lada mea, pe acest cos se gasesc mereu pachete cu patrunjel, marar si leustean. La fiecare mancare, tai cate putin din fiecare.

Motivele pentru care am ales sa cumpar o lada frigorifica, le puteti afla in acest articol. Banuiesc ca daca ati ajuns sa cititi acest articol si voi aveti motive pentru care o lada frigorifica v-ar fi de folos.

Cateva detalii interesante despre aceasta lada frigorifica, dar si despre majoritatea produselor Arctic, ar fi urmatoarele.

Arctic O145++ este prevazuta cu o izolatie densa, care contribuie la o congelare eficienta si asigura un consum redus de energie. Acest lucru este certificat si prin incadrarea lazii frigorifice in clasa energetica A++. De asemenea, izolatia densa pastreaza temperatura constanta in interior, pentru mult timp.

Lada frigorifica detine materiale neinflamabile care ofera o siguranta pentru orice utilizator.

Daca ramaneti in pana de curent, timp de 52 ore alimentele vor fi in maxima siguranta.

Gasiti fisa tehnica aici, cu toate informatiile necesare.

Dezavantajul acestei lazi este ca nu detine yala si nici roti pentru un transport mai usor.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele idei. Arctic O145++ este o lada frigorifica de capacitate medie, ce congeleaza foarte bine, cu un consum redus de energie. Se vinde cu un pret bun, raportandu-ne la utilitatea de care da dovada si pretul aparatelor concurente. Astazi beneficiaza de o reducere considerabila.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)