Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic O14+, Lada frigorifica, 129 l, Clasa A+, Iluminare, Alb

0
Scris aprilie 25, 2016 de in Arctic
Lada frigorifica Arctic O14+, 129 l, Clasa A+, Iluminare, Alb

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Dimensiuni reduse, pret mic.
 

Negative:

Lipsa functii performante.
 
Mai mult

Arctic O14+ este una dintre cele mai mici lazi frigorifice. Este destul de ieftina si o puteti amplasa in incaperile inguste, datorita dimensiunilor reduse. Daca va ganditi la un aparat frigorific dotat cu sisteme de ultima generatie, va trebui sa mai cautati. Producatorul a dorit ca acest produs sa fie ieftin si sa congeleze alimentele, fara […]

Arctic O14+ este una dintre cele mai mici lazi frigorifice. Este destul de ieftina si o puteti amplasa in incaperile inguste, datorita dimensiunilor reduse. Daca va ganditi la un aparat frigorific dotat cu sisteme de ultima generatie, va trebui sa mai cautati. Producatorul a dorit ca acest produs sa fie ieftin si sa congeleze alimentele, fara probleme.

In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, vom propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Arctic O14+ este o lada frigorifica de mici dimensiuni, care pune la dispozitie un volum net de 129 litri. Cat de mica ar fi ea, depaseste cu aproximativ 20 litri volumul congelatoarelor incorporate, destul de incapatoare.

Interiorul sau este complet deschis, dar il puteti compartimenta cu ajutorul unui perete separator. In partea de sus exista un sertar din plastic. Acesta este foarte util, in opinia mea, deoarece ajuta la depozitarea alimentelor sau recipientelor de mici dimensiuni. Altfel, cu siguranta ca le-ati pierde printre pachetele mari si inghetate.

In comparatie cu un congelator, consider ca o lada frigorifica are avantaje, dar si dezavantaje.

Avantajul este ca spatiul interior poate fi utilizat in procent mai bun, deoarece nu exista rafturi care sa limiteze depozitarea. Dezavantajul este ca lipsa rafturilor poate duce la dezordine. In lazile frigorifice este necesara o buna organizare, pentru a nu sta sa cautati, de fiecare data, pachetul dorit.

Alt aspect favorabil, pe care l-am descoperit la Arctic O14+ ar fi yala, care permite restrictionarea accesului la interiorul lazii. Este o metoda sigura si pentru limitarea accesului copiilor.

Arctic O14+ este incadrata in clasa energetica A+, un detaliu care nu ne spune foarte multe, dar ideea este ca lada frigorifica asigura un consum anual foarte scazut. Acesta ar fi de 186 kWh/an. In cazul in care se produce o pana de curent, alimentele vor fi pastrate in siguranta timp de 67 ore.

Concluzia este ca Arctic O14+ reprezinta o lada frigorifica de mici dimensiuni, careia ii puteti gasi foarte usor un loc. Este foarte ieftina si reprezinta o buna varianta pentru completarea combinei frigorifice din bucatarie.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)