Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic ATF9048+, Frigider, 86 l, Clasa A+, H 81.8 cm, Alb

0
Scris mai 8, 2016 de in Arctic
Arctic ATF9048+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, dimensiuni reduse, detine si zona de congelare
 

Negative:

Lipsa functie No Frost
 
Mai mult

Arctic ATF9048+ este un frigider ieftin, cu dimensiuni reduse si fara functii performante. Ideea producatorului a fost sa obtina un aparat frigorific care sa poata fi amplasat oriunde, chiar si in spatiile restranse. Reprezinta un ajutor in orice casa, completand eficienta aparatului frigorific principal din bucatarie. Deoarece este un frigider mic, poate fi amplasat pe holuri, […]

Arctic ATF9048+ este un frigider ieftin, cu dimensiuni reduse si fara functii performante. Ideea producatorului a fost sa obtina un aparat frigorific care sa poata fi amplasat oriunde, chiar si in spatiile restranse. Reprezinta un ajutor in orice casa, completand eficienta aparatului frigorific principal din bucatarie. Deoarece este un frigider mic, poate fi amplasat pe holuri, in garaj, in camara, in crama, baruri, magazine, farmacii etc. Este mai incapator decat cele pe care le intalnim in camerele de hotel.

In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, vom propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Arctic ATF9048+ este un mic frigider, care asigura un volum net de 86 litri. Strictul necesar este garantat, chiar daca aparatul nu este unul voluminos.

In partea de jos exista un compartiment inchis in care fructele si legumele isi pastreaza proprietatile mai bine. Sa nu le lasati in pungi, pentru ca se va crea condens si se vor degrada rapid. Deasupra acestui compartiment sunt prezente doua rafturi din sticla securizata. Acestea au si o margine de protectie.

In partea de sus a frigiderului exista si un mic congelator inchis. Usa frigiderului este organizata cu ajutorul a 3 suporturi din plastic.

Designul frigiderului Arctic ATF9048+ este simplu. Apreciem faptul ca usa este reversibila, insemnand ca se poate inversa sensul deschiderii. Interiorul este iluminat, iar temperatura poate fi modificata cu ajutorul termostatului reglabil. Dimensiunile exterioare ale frigiderului sunt 81.8 x 47.5 x 53 (IxLxA cm).

Concluzia este ca Arctic ATF9048+ reprezinta un frigider ieftin, care asigura strictul necesar desi nu este cel mai mic frigider posibil. Nu detine functii performante de racire, dar nici pretul de vanzare nu este unul ridicat.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)