Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic ANC246+, Congelator, 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb

0
Scris iunie 28, 2016 de in Arctic
Congelator Arctic ANC246+, 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, pret mic, functii eficiente
 

Negative:

Lipsa functie No Frost
 
Mai mult

Arctic ANC246+ este un congelator foarte cautat din doua motive. Este unul dintre cele mai incapatoare, dar la un pret foarte bun. In comparatie cu un congelator Indesit UIAA12F, similar ca volum, pretul in ceasta perioada este cu aproximativ 500 lei mai ieftin. Mai difera si performantele, dar vom intra in detalii, pentru a descoperi calitatea congelatorului Arctic […]

Arctic ANC246+ este un congelator foarte cautat din doua motive. Este unul dintre cele mai incapatoare, dar la un pret foarte bun. In comparatie cu un congelator Indesit UIAA12F, similar ca volum, pretul in ceasta perioada este cu aproximativ 500 lei mai ieftin. Mai difera si performantele, dar vom intra in detalii, pentru a descoperi calitatea congelatorului Arctic ANC246+. Vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Arctic ANC246+ este un congelator apreciat datorita organizarii interioare. Detine 5 compartimente, dintre care unul este mai voluminos decat celelalte. Aceste compartimente sunt de forma unor ladite din plastic si va permit sa mentineti alimentele in siguranta si ordonate.

Congelator sau lada frigorifica?

Mereu am apreciat congelatoarele dintr-un anumit punct de vedere. In comparatie cu lazile frigorifice, un congelator va permite sa depozitati alimentele grupate, in functie de originea de provenienta. Veti sti clar unde gasiti carnea, unde gasiti zona de legume si pe cea de dulciuri si produse de panificatie.

Daca o lada frigorifica are aceleasi dimensiuni exterioare ca un congelator, interiorul va fi mai spatios, cu siguranta. Dar trebuie sa fiti dispusi sa acceptati dezordinea interioara. Intr-o lada frigorifica, alimentele sunt puse unele peste celelalte, iar atunci cand lada este foarte incapatoare, va trebui sa rascoliti mai mult, in cautarea pachetului dorit.

Ce sistem de racire detine congelatorul?

Arctic ANC246+ detine un sistem clasic de racire. Nu este un sistem de racire dintre cele mai sofisticate si cu siguranta veti observa aparitia ghetei pe peretii interiori. Aparatele frigorifice dotate cu functie NoFrost sau NeoFrost, nu au probleme cu gheata. Important este ca Arctic ANC246+ va ofera posibilitatea de a pastra mancarea congelata, intr-un congelator sigur si elegant.

Congelator de dimensiuni generoase

Arctic ANC246+ va pune la dispozitie un volum util de 215 litri. Este destul de incapator, iar la exterior ocupa doar
151 x 59.5 x 60 (IxLxA cm).

Tehnologie si functii

Congelatorul Arctic ANC246+ detine cateva functii care sporesc confortul in orice casa. Exista functii de congelare rapida, care garanteaza siguranta alimentelor. Pe usa congelatorului este montata o garnitura antibacteriana, cu rol in pastrarea unui mediu curat si sigur in interior.

Un plus de siguranta este garantat si de sistemul care avertizeaza sonor, in cazul in care usa congelatorului ramane deschisa.

Concluzia este ca Arctic ANC246+ reprezinta un congelator destul de incapator, bine compartimentat si eficient. Sistemul de racire este unul clasic, dar acest tip se intalneste la majoritatea congelatoarelor de pret mic si mediu. Pretul este unul foarte bun in aceasta perioada.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)