Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic AD54240S+ Review, Pret si Pareri frigider ieftin si util

0
Scris aprilie 12, 2018 de in Arctic
Arctic AD54240S+ review pret pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, volum suficient pentru depozitare.
 

Negative:

Lipsa tehnologii moderne.
 
Mai mult

Arctic AD54240S+ (Frigider cu doua usi, 223 l, Clasa A+, H 145.8, Silver) Arctic AD54240S+ este un frigider perfect pentru casele cu bucatarii aglomerate. Nu este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice, dar ofera suficient spatiu pentru depozitare. In plus, se vinde cu un pret foarte mic. In acest review vom prezenta toate aspectele […]

Arctic AD54240S+

(Frigider cu doua usi, 223 l, Clasa A+, H 145.8, Silver)

Arctic AD54240S+ este un frigider perfect pentru casele cu bucatarii aglomerate. Nu este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice, dar ofera suficient spatiu pentru depozitare. In plus, se vinde cu un pret foarte mic.

In acest review vom prezenta toate aspectele ce il privesc, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea, vom recomanda si o sursa de pret foarte buna.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Sistemul de racire al frigiderului este unul static, pe baza conductelor prin care circula agent termic. Raceste si congeleaza bine, dar exista si o problema. Vorbim despre depunerile de gheata ce se pot forma pe peretii interiori, mai ales cand introduceti alimente calde. Acesta nu este un fenomen de speriat. Suntem obisnuiti cu el, de la vechile generatii de frigidere. Daca problema va deranjeaza foarte tare, va recomand un frigider cu sistem de racire NoFrost.

Frigiderul este iluminat, pentru a va oferi o buna vizibilitate la toate nivelurile sale.

Temperatura se poate regla prin rotirea unui termostat. Este varianta clasica prezenta la toate aparatele frigorifice low cost.

Pe ambele usi este montata o garnitura antibacteriana, care izoleaza foarte bine si nu permite patrunderea bacteriilor in interior.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Arctic AD54240S+ este un frigider cu doua usi, adica frigiderul si congelatorul sunt separate. Volumul total util al aparatului este de 223 litri.

Dimensiunile sale sunt 145.8 x 54 x 60 (inaltime x latime x adancime). Cantareste 44 kg si este foarte usor de transportat.

Arctic AD54240S+

Frigiderul este amplasat in partea de jos si este structurat in felul urmator. La baza se afla un compartiment inchis in care fructele si legumele isi pastreaza bine prospetimea si pentru o durata mai indelungata. Deoarece vegetalele contin mai multa apa, este bine ca acestea sa fie separate de celelalte alimente.

Deasupra, spatiul liber este impartit prin intremediul celor 4 rafturi din sticla securizata. Acestea sunt prevazut cu o margine de protectie la zona de contact.

Congelatorul se afla in partea de sus. Chiar daca nu este foarte incapator, tot aveti loc pentru a depozita cateva pachete cu mancare, 1 caserola cu inghetata si ar ramane loc si pentru racirea catorva bauturi.

Aspectul este unul simplu, fara elemente de ultima generatie care sa atraga priviri. Practic, acesta este un capitol de la care s-a putut obtine un pret mai mic.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Arctic AD54240S+ este un frigider ieftin si bun. Este acel frigider simplu, potrivit pentru locuintele mai restranse. Ofera strictul necesar si se vinde cu un pret in jurul a 1000 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)