Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Albatros CF34A+ Review, Pret si Pareri combina frigorifica ieftin

0
Scris iulie 9, 2018 de in Albatros
Albatros CF34A+ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, are loc si in bucatarii mai putin spatioase, detine materiale rezistente.
 

Negative:

Lipsa tehnologii ultra performante.
 
Mai mult

Albatros CF34A+, Combina frigorifica, 273 l, Clasa A+, Lumina interioara, H 176 cm, 3 Ani garantie, Alb Albatros CF34A+ este o combina frigorifica de capacitate mica, foarte ieftina, dar care ofera strictul necesar. Este o solutie excelenta de inlocuire a vechilor frigidere, cu un produs la buget redus. In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele combine […]

Albatros CF34A+, Combina frigorifica, 273 l, Clasa A+, Lumina interioara, H 176 cm, 3 Ani garantie, Alb

Albatros CF34A+ este o combina frigorifica de capacitate mica, foarte ieftina, dar care ofera strictul necesar. Este o solutie excelenta de inlocuire a vechilor frigidere, cu un produs la buget redus.

In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele combine frigorifice, pentru a intelege daca este aparatul pe care vreti sa-l aveti in bucatarie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Albatros CF34A+ este o combina frigorifica foarte simpla in tehnologii si accesorii. Astel, producatorul a putut obtine un produs ce se vinde cu un pret neasteptat de mic, aproximativ 1000 lei.

Sistemul de racire este unul static, bazat pe conducte prin care circula agent termic. Acestea racesc peretii si in interior temperatura va scadea pana la nivelul optim. Singurul dezavantaj este ca vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori ai frigiderului si congelatorului. Fenomenul este unul normal, cu care toti am fost familiarizati la un moment dat.

Daca nu vreti sa va confruntati cu aparitia ghetei, va recomand o combina frigorifica Full No Frost. Pretul ar fi semnificativ mai mare.

Frigiderul este iluminat, pentru a va oferi o vizibilitate mai buna.

Temperatura se regleaza prin rotirea termostatului. Este o metoda clasica, pe intelesul tuturor.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Albatros CF34A+ este o combina frigorifica de dimensiuni mai mici, potrivita pentru bucatariile aglomerate.

Detine o capacitate totala neta de 273 litri, impartita in felul urmator: frigider – 205 litri, congelator – 68 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 55 x 58 x 176 cm (latime x adancime x inaltime).

Albatros CF34A+ combina frigorifica

 

Frigiderul este destul de incapator si ca la orice combina frigorifica, se afla in partea de sus. Detine strictul necesar. La baza sa se afla un compartiment inchis in care vegetalele isi vor pastra prospetimea mai bine.

Spatiul liber disponibil deasupra, se imparte prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata.

Pe usa frigiderului se afla 4 suporturi pe care veti pute aseza mai multe recipiente si alimente. Sticle, borcane, conserve si altele, toate isi vor putea ocupa locul pe aceste suporturi.

Congelatorul detine compartimentarea standard. Este structurat din 3 ladite transparente, in care puteti aseza separat alimente, in functie de originea fiecaruia. Este suficient de incapator incat sa puteti avea in permanenta pachete cu carne, lactate, vegetale si eventual inghetata.

Designul este unul simplu, fara elemente ultra-moderne. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care combina frigorifica se vinde cu un pret foarte mic.

Este de remarcat faptul ca usile sunt reversibile, adica sensul de deschidere se poate inversa in caz ca va este de folos. Manerele sunt incorporate in usi, ceea ce denota o rezistenta superioara.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Albatros CF34A+ este o combina frigorifica ce ofera strictul necesar. Ocupa mai putin spatiu, fiind potrivita pentru o familie cu 2-3 persoane. Detine tehnologii si accesorii decente, dar nu ultra-performante. Se vinde cu un pret foarte mic.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)