Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Whirlpool BSNF 8101 OX, Combina frigorifica, 6th Sense, No Frost, 319 l, Clasa A+, H 188.5 cm, Inox

0
Scris iulie 19, 2016 de in Whirlpool
Whirlpool BSNF 8101 OX review, opinii, pret, pareri, combina frigorifica no frost

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Full No Frost, incapatoare, aspect placut, pret bun.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Whirlpool BSNF 8101 OX este o combina frigorifica foarte incapatoare, cu o eficienta remarcabila a sistemului de racire. Nu detine foarte multe accesorii, dar acesta poate fi un castig pentru spatiul util al combinei frigorifice. In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale combinei frigorifice, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de […]

Whirlpool BSNF 8101 OX este o combina frigorifica foarte incapatoare, cu o eficienta remarcabila a sistemului de racire. Nu detine foarte multe accesorii, dar acesta poate fi un castig pentru spatiul util al combinei frigorifice. In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale combinei frigorifice, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Caracteristici si functii

Sistemul de racire este Full No Frost. Acest lucru inseamna ca atat in frigider, cat si in congelator, racirea este asigurata prin circularea unor curenti fini de aer rece. De ce este important un sistem Full No Frost? Pentru ca acei curenti de aer echilibreaza temperatura si umiditatea din interior, stopeaza umezeala si automat vor disparea picaturile de apa sau depunerile de gheata.

Capacitatea utila a combinei frigorifice Whirlpool BSNF 8101 OX este un alt avantaj al aparatului. Punand la dispozitie 319 litri, puteti depozita in siguranta, o mare cantitate de alimente. Volumul se imparte in felul urmator: frigider – 222 litri, congelator – 97 litri.

Whirlpool BSNF 8101 OX este o combina frigorifica dotata cu functie Al 6-lea simt. Detecteaza atunci cand temperatura din interior este ridicata, anunta acest lucru si remediaza problema.

O alta functie importanta pentru siguranta alimentelor este cea care emite un semnal sonor atunci cand una dintre usi nu este bine inchisa. Aparatul va anunta, astfel ca nu puteti pleca de acasa, iar la intoarcere sa fiti neplacut surprinsi.

Whirlpool BSNF 8101 OX interior, review, pret, pareri, opinii

Opinii despre compartimentare si accesorii

Frigiderul nu detine multe accesorii care sa ocupe spatiul inutil. Este spatios si ofera strictul necesar. In partea de jos exista un singur compartiment inchis, in care fructele si legumele vor sta la comun. Nu vad o problema in acest lucru. Recomand cu orice ocazie sa scoateti vegetalele din pungi, inainte sa le asezati in frigider. Daca stau inchise, vor crea condens si se vor degrada rapid.

Deasupra compartimentului pentru vegetale, spatiul disponibil va fi impartit cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata. Usa frigiderului este prevazuta cu 3 suporturi din plastic rezistent, cel de jos avand o margine mai inalta, pentru siguranta sticlelor.

Congelatorul este foarte incapator si structurat prin cele 3 compartimente inchise, de tipul unor ladite din plastic. Alimentele vor fi in siguranta din doua puncte de vedere. Sistemul No Frost va raci perfect, eliminand orice risc de aparitie a ghetei. Fiind disponibile 3 compartimente spatioase, alimentele vor fi depozitate separat, in functie de origine.

Aspect modern minimalist

Whirlpool BSNF 8101 OX este o combina frigorifica moderna, cu un design minimalist. Manerele sunt incorporate in usi, ceea ce ofera un plus la capitolele aspect si rezistenta. Materialul exterior este din inox. Arata foarte bine, se curata mai usor si este foarte rezistent.

Concluzie

Whirlpool BSNF 8101 OX este o combina frigorifica incadrata in categoria celor mai incapatoare. Este moderna, fara foarte multe accesorii, dar detine un sistem de racire exceptional. Practic, acesta este si cel mai important aspect pe care il urmarim la o combina frigorifica. Se vinde cu un pret acceptabil.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Combina frigorifica
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   319
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   97
Volum net frigider (l)   222
Volum brut total (l)   356
Consum energetic (kWh/an)   311

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   3
Sistem dezghetare congelator   Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h)   4
Compatiment mare (Big Box)   Da

DESIGN

Inox   Da
Culoare   Argintiu
Deschidere standard   Dreapta
Maner   Incorporat
Dimensiuni (IxLxA cm)   188.5 x 59.5 x 65.5
Iluminare interioara   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Sistem antibacterian   Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa   Da
Semnal avertizare temperatura ridicata   Da
Functii si optiuni   Tehnologie al 6-lea simt

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Sistem racire   No Frost
Autonomie (fara curent)   24 ore
Nivel de zgomot (dB)   42 dBA
Greutate (Kg)   71

0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)