Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Star-Light CRFV-290A+ Review, Pret si Pareri combina frigorifica 290 litri

0
Scris aprilie 24, 2018 de in Star-Light
Star-Light CRFV-290A+ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, dimensiuni compatibile cu bucatariile mai putin spatioase.
 

Negative:

Pot aparea depuneri de gheata in congelator si frigider.
 
Mai mult

Star-Light CRFV-290A+ (Combina frigorifica Star-Light CRFV-290A+, 290 l, Clasa A+, H 185.5 cm, Alb) Star-Light CRFV-290A+ este cea mai ieftina combina frigorifica, la categoria sa de capacitate. Este un aparat simplu, perfect pentru unele situatii. In acest review vom prezenta avantajele si dezavantajele combinei frigorifice, pentru a va da seama daca este aparatul care trebuie […]

Star-Light CRFV-290A+

(Combina frigorifica Star-Light CRFV-290A+, 290 l, Clasa A+, H 185.5 cm, Alb)

Star-Light CRFV-290A+ este cea mai ieftina combina frigorifica, la categoria sa de capacitate. Este un aparat simplu, perfect pentru unele situatii.

In acest review vom prezenta avantajele si dezavantajele combinei frigorifice, pentru a va da seama daca este aparatul care trebuie sa se afle in bucataria voastra. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. 

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Star-Light este un brand romanesc, sub care Emag produce aparatura electronica si electrocasnica la preturi foarte mici. Cuptoare, masini de spalat, televizoare si altele, toate se vand cu preturi mult sub brandurile de renume.

Revenind la combina frigorifica, precizam faptul ca sistemul sau de racire este unul static. Asta inseamna ca nu raceste prin curenti de aer (NoFrost) ci pe baza unor conducte prin care circula agent termic. Principiul este ca peretii se racesc atat de tare incat ajung la temperatura dorita.

Atat racirea, cat si congelarea sunt eficiente. Singura problema este ca va mai aparea pe ici, pe colo cate o depunere de gheata. Este un fenomen normal, intalnit la toate aparatele frigorifice ieftine, fara sistem NoFrost.

Temperatura pentru frigider se regleaza prin rotirea termostatului din interior, partea superioara. Este o metoda clasica si simpla.

Fiind o combina frigorifica ieftina, despre tehnologii impresionante, nu avem ce discuta. De la inceput as vrea sa va spun ca daca sunteti pretentiosi, nu aveti de ce sa mai cititi acest review pana la capat. Orientati-va catre o combina precum Beko RCNA340E20XP, care nu este mult mai scumpa, dar detine sisteme mai performante.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Star-Light CRFV-290A+ este o combina frigorifica de capacitate mica. Se incadreaza foarte bine si in bucatariile mai putin spatioase.

Volumul total net este de 290 litri, impartit in felul urmator: frigider – 209 litri, congelator 81 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 59.5 x 63.3 x 185.5 cm (latime x adancime x inaltime).

Star-Light CRFV-290A+

 

Frigiderul se afla in partea de sus si este destul de bine structurat. Si din imagine se poate observa ca detine compartimente pentru fiecare tip alimente si recipiente.

La baza sa se afla doua ladite din plastic, acoperite cu un raft din sticla. In aceste ladite este bine sa asezati fructele si legumele, pentru ca acestea au nevoie de umiditate mai aparte, in comparatie de celelalte alimente.

Deasupra sunt 4 rafturi rezistente pe care puteti aseza chiar si cele mai grele vase.

Pe usa frigiderului s-a gasit spatiu suficient pentru amplasarea a 4 suporturi din plastic. Acestea pot sustine sticle, borcane, conserve si alte alimente de dimensiuni mai mici.

Este o combina frigorifica perfecta pentru o locuinta in care stau 2-3 persoane.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente inchise, care va permit sa separati alimentele in functie de proprietatile fiecaruia. Puneti carnea la comun, vegetalele la fel si exista un alt compartiment si pentru restul.

Aspectul combinei este unul foarte simplu, exteriorul fiind alb, fara elemente decorative. Usile se deschid catre dreapta, dar sensul poate fi inversat prin schimbarea balamalelor. Apreciez faptul ca manerele sunt incorporate in usi. Astfel, chiar daca trageti cu forta, nu exista riscul de a se rupe.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte.

Star-Light CRFV-290A+ este o combina frigorifica de dimensiuni reduse, bine compartimentata si fara tehnologii ultra performante. Se vinde cu un pret foarte mic. In aceasta perioada este una dintre cele mai ieftine combine frigorifice.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)