Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samus LS 330A+, Lada frigorifica, 316 litri, Clasa A+, 3 Ani garantie, Alb

0
Scris noiembrie 27, 2017 de in Samus
Samus LS 330A+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Accesorii utile, congelare rapida, mutare usoara, pret mic.
 

Negative:

Ca la majoritatea lazilor frigorifice, la un anumit interval va trebui sa o decongelati pentru a scapa de gheata din interior.
 
Mai mult

Samus LS 330A+, Lada frigorifica, 316 litri, Clasa A+, 3 Ani garantie, Alb Samus LS 330A+ este o lada frigorifica de capacitate peste media gamei. Este eficienta si detine cateva avantaje pe care le vom prezenta in acest review. La final vom recomanda si un pret bun la care o puteti cumpara. Volumul total net […]

Samus LS 330A+, Lada frigorifica, 316 litri, Clasa A+, 3 Ani garantie, Alb

Samus LS 330A+ este o lada frigorifica de capacitate peste media gamei. Este eficienta si detine cateva avantaje pe care le vom prezenta in acest review. La final vom recomanda si un pret bun la care o puteti cumpara.

Volumul total net al acestei lazi frigorifica este de 316 litri. Daca ne gandim ca majoritatea congelatoarelor ce fac parte dintr-o combina frigorifica, insumeaza aproximativ 90 litri, iata ca acest aparat ar fi de 3 ori mai spatios.

Lazile frigorifice sunt cea mai buna solutie pentru pastrarea unei cantitati mari de alimente. Poate ca inauntrul lor nu se va pastra ordine la fel ca intr-un congelator, dar scopul este sa aveti provizii considerabile, in permanenta. Am scris si un articol despre avantajele unei lazi frigorifice si motivul pentru care mi-am cumparat una. Il gasiti aici.

Dimensiunile exterioare ale acestei lazi frigorifice sunt 111.9 x 70.3 x 85.1 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Nu este una dintre cele mai voluminoase lazi frigorifice, astfel ca ii puteti face loc pe un hol, la demisol, intr-o anexa, sau chiar in bucatarie, daca e mai spatioasa.

Interiorul lazii frigorifice este liber, iar la suprafata este prezent un cos metalic usor, pe care il puteti aseza unde doriti. Acest cos este util pentru asezarea alimentelor sau recipientelor care s-ar putea pierde printre pachetele mari. Personal, aici tin pachete cu verdeata (patrunjel, marar, leustean) din care tai cate putin pentru orice mancare gatita.

Samus LS 330A+ este una dintre lazile frigorifice pe care le puteti incuia. Detine o yala si asigura protectie. Din acest motiv, poate fi utilizata si in magazinele alimentare.

Samus LS 330A+ roti

Este montata pe roti si poate fi mutata de o singura persoana. Fiind suspendata, este si mai protejata.

Singurul inconvenient cu care ne confruntam la aceasta lada frigorifica este aparitia ghetei pe peretii interiori. Acelasi lucru se intampla la 99 % dintre lazile frigorifice.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Samus LS 330A+ este o lada frigorifica eficienta, incapatoare si bogat accesorizata. Practic, nu exista alta dotare suplimentara pe care ar putea sa o detina lada frigorifica. Unul dintre marile avantaje este si pretul destul de mic. In aceasta perioada scade sub 1000 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Lada frigorifica
Volum net total (l)   316
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum brut total (l)   335
Consum energetic (kWh/an)   281

FRIGIDER

Altele   Interior aluminiu, Temperatura interioara ≤ -18°C, Panou touch control cu leduri, Orificiu pentru drenaj, Rotile pentru o deplasare usoara, Geam interior culisant

CONGELATOR

Sistem dezghetare congelator   Manual
Capacitate de congelare (kg/24 h)   13.5

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Vertical
Termostat reglabil   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da

DETALII TEHNICE

Dimensiuni (IxLxA cm)   111.9 x 70.3 x 85.1

Samus LS 330A+ review, pret, pareri


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)