Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RB30J3100SA/EF – Review, Pret si Pareri combina frigorifica NoFrost

0
Scris noiembrie 6, 2017 de in Samsung
Samsung RB30J3100SAEF review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, aspect placut, accesorii variate si eficiente, pret bun.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Samsung RB30J3100SA/EF [Combina frigorifica, 311 l, No Frost, Clasa A+, H 178 cm, Metal Graphite] Samsung RB30J3100SA/EF este o combina frigorifica de capacitate medie, cu un sistem de racire performant si accesorii eficiente. Aspectul este un avantaj de care puteti tine cont. Se vinde cu un pret foarte bun, mai ales in aceasta perioada. In prezentul […]

Samsung RB30J3100SA/EF

[Combina frigorifica, 311 l, No Frost, Clasa A+, H 178 cm, Metal Graphite]

Samsung RB30J3100SA/EF este o combina frigorifica de capacitate medie, cu un sistem de racire performant si accesorii eficiente. Aspectul este un avantaj de care puteti tine cont. Se vinde cu un pret foarte bun, mai ales in aceasta perioada. In prezentul review vom incerca sa va oferim toate detaliile pe care ati vrea sa le stiti despre combina frigorifica.

Caracteristici, functii si tehnologii

Racire uniforma eficienta

Samsung RB30J3100SA/EF este prevazut cu un sistem de racire NoFrost. In caz ca nu stiati, acest tip de racire utilizeaza curenti de aer rece. Prin anumite orificii, aerul patrunde in zona alimentelor si circula peste tot. Creeaza temperatura si umiditatea de care alimentele au nevoie, pentru a rezista mai mult. Niciodata nu se va forma gheata pe peretii interiori. Automat, niciodata nu va trebui sa decongelati aparatul frigorific.

Display modificare temperaturi

Pentru modificarea temperaturilor atat in frigider, cat si cea din congelator, este disponibil un display cu cateva butoane, amplasat in partea de sus a frigiderului. Aveti acces la el, doar atunci cand deschideti usa. Preferabil ar fi fost sa-l amplaseze in exterior, dar nu mi se pare o problema majora.

Iluminare cu bec LED

Pentru o mai buna vizibilitate, dar cu un consum redus, producatorul a dotat aceasta combina frigorifica cu becuri LED.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RB30J3100SA/EF este o combina frigorifica de capacitate medie, ce pune la dispozitie un volum total net de 311 litri. Aceasta capacitate este impartita in felul urmator: frigider – 213 litri, congelator – 98 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 178 x 59.5 x 69.7 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Nu ocupa mult spatiu si astfel, o puteti amplasa si in bucatariile cu spatiu limitat.

Samsung RB30J3100SAEF

Frigiderul este incapator si detine accesorii eficiente. La baza este prezent un compartiment inchis, in care este indicat sa depozitati fructele si legumele. Deasupra sa, spatiul liber va fi impartit prin 4 rafturi din sticla securizata. Unul dintre acestea este Easy Slider; un raft glisabil, amplasat pe sine. Pe acesta il puteti trage in exterior, foarte usor, pentru a va alege produsul dorit.

Pe usa frigiderului sunt prezente 3 randuri de suporturi, unde este loc suficient pentru depozitarea sticlelor, alimentelor si recipientelor de dimensiuni mai mici.

Congelatorul se afla in partea de jos si este destul de incapator. Detine structura standard pe care o intalnim la majoritatea congelatoarelor ce fac parte din combinele frigorifice. Mai exact, este compus din 3 compartimente inchise. Este eficient pentru ca puteti separa alimentele in functie de originea fiecaruia.

Designul este modern, cu o textura metalica. Atrage priviri, chiar daca este minimalist, fara anumite elemente decorative. Deschiderea usilor se face catre dreapta, dar sensul poate fi inversat.

 

Concluzie

La finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Samsung RB30J3100SA/EF este o combina frigorifica destul de incapatoare, potrivita pentru o locuinta in care traiesc 2-4 persoane. Detine un sistem de racire/congelare foarte bun, care impiedica si aparitia depunerilor de gheata. Se vinde cu un pret foarte bun, sub 1500 lei, acesta fiind un alt avantaj major.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Samsung RB30J3100SA/EF review, pret, pareri, opinii, promotii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)