Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Electrolux EAL6240AOU Side by side, 577 l, No frost – Review, Pareri si Pret

0
Scris octombrie 17, 2017 de in Electrolux
Electrolux EAL6240AOU review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, sistem racire/congelare excelent.
 

Negative:

Nu este foarte ieftin.
 
Mai mult

Electrolux EAL6240AOU  [Side by side, 577 l, Clasa A+, H 177 cm, No frost, Iluminare LED, Inox antiamprenta] Electrolux EAL6240AOU este un aparat frigorific foarte incapator, cu un sistem de racire/congelare eficient si o compartimentare simpla. Detine strictul necesar al accesoriilor, iar in acest review vom prezenta toate detaliile despre aparat, pentru a va face o […]

Electrolux EAL6240AOU 

[Side by side, 577 l, Clasa A+, H 177 cm, No frost, Iluminare LED, Inox antiamprenta]

Electrolux EAL6240AOU este un aparat frigorific foarte incapator, cu un sistem de racire/congelare eficient si o compartimentare simpla. Detine strictul necesar al accesoriilor, iar in acest review vom prezenta toate detaliile despre aparat, pentru a va face o parere de ansamblu.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Sistem de racire Inteligent No Frost

Electrolux EAL6240AOU raceste si congeleaza ireprosabil, gratie unui sistem Inteligent No Frost. Aceasta tehnologie implica racirea prin recircularea unor curenti de aer rece. De retinut este ca aerul detine si o doza mica de umiditate pentru a nu usca alimentele. Astfel, temperatura vor fi stabilite la un nivel optim, in fiecare zona interioara. In plus, excesul de umiditate va fi reglat si nu vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori. Alimentele vor beneficia de conditii excelente, isi vor pastra proprietatile mai bine si pentru o durata mai indelungata.

Igiena este un atuu de care beneficiaza acest side by side. Nu se va forma gheata, deci nu aveti ce sa curatati.

intelligent no frost

Setare temperaturi din exterior

Pentru a modifica temperatura celor doua compartimente, la exterior se afla un display. Este o modalitate eficienta, confortabila si moderna.

display temperaturi side by side

 

Iluminare cu bec led

Pentru eficienta, dar si pentru un consum redus de energie, producatorul a implementat o iluminare cu bec led. Ofera mai multa vizibilitate si consuma mai putin curent. Poate ca nu este cel mai important avantaj, dar orice detaliu conteaza.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Electrolux EAL6240AOU este unul dintre cele mai incapatoare aparate frigorifice de tip side by side. Ofera utilizatorilor un volum total net de 577 litri. Aceasta capacitate este distribuita in felul urmator: frigider – 373 litri, congelator – 204 litri.

Discutam despre un aparat folositor in casele cu multi locuitori, sau in institutiile de cazare, cum ar fi cabane, pensiuni, hoteluri.

Reprezinta un mare avantaje pentru persoanele care vor sa mearga mai rar la cumparaturi, dar care achizitioneaza cantitati mai mari.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 177 x 91.2 x 73.8 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Electrolux EAL6240AOU

Frigiderul este foarte incapator si cu siguranta veti gasi un loc pentru depozitarea oricarui vas sau recipient. La baza, sunte prezente doua compartimente inchise, suprapuse. In acestea exista spatiu suficient pentru gazduirea fructelor si legumelor. Deasupra, spatiul liber este gestiona prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata, foarte rezistenta.

La suprafata este un element care va sufla aerul rece. Alaturi, se afla inca un spatiu mai mic, in care au loc cateva alimente.

Usa frigiderului este structurata astfel incat exista 5 suporturi pe care le veti umple cu alimente, sticle, borcane sau alte recipiente.

Congelatorul este mai incapator decat multe lazi frigorifice. Avantajul acestuia fiind structura eficienta si sistemul de congelare foarte performant.

Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus, congelatorul este alcatuit din 2 compartimente inchise, 4 rafturi din sticla securizata, 2 recipiente pentru gheata si 5 suporturi dispuse pe usa.

Designul acestui side by side este modern, dar destul de simplu. In plus de acel display pentru setarea temperaturilor, nu exista alte accesorii impresionante. In cazul celor mai versatile side by side-uri, mai intalnim dozatoare de apa/gheata sau minibaruri incorporate in usa frigiderului. Este remarcabil invelisul exterior din inox antiamprenta. Reprezinta un meterial rezistent atat la lovituri, cat si la murdarie.

 

Concluzie

La finalul acestui review, putem spune ca Electrolux EAL6240AOU reprezinta un aparat frigorific foarte incapator. Principalele sale avantaje sunt sistemul de racire/congelare eficient, spatiu generos pentru depozitare. In aceasta perioada se vinde cu un pret redus semnificativ. Este perfect pentru cazul in care intr-o locuinta stau multe persoane.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Side by side
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   577
Afisaj   LED
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   204
Volum net frigider (l)   373
Consum energetic (kWh/an)   478

FRIGIDER

Numar de rafturi   3
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2
Sistem dezghetare congelator   Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h)   16

DESIGN

Inox   Da
Culoare   Inox antiamprenta
Inox Antiamprenta   Da
Stil   Standard
Usi reversibile   Da
Maner   Vertical
Iluminare interioara   LED

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da
Functie super-racire   Da
Altele   Lungime cablu: 1.9 m
Functii si optiuni   Action Cool, Action Freeze

DETALII TEHNICE

Clasa climatica   SN-N-ST-T
Nivel de zgomot (dB)   44
Dimensiuni (IxLxA cm)   177 x 91.2 x 73.8

Electrolux EAL6240AOU review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)