Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Bosch KGV58VL31S, Combina frigorifica, 505 l, Clasa A++, H 191 cm, Argintiu

0
Scris martie 29, 2016 de in Bosch
Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S, 505 l, Clasa A++, H 191 cm, Argintiu

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Foarte incapatoare, eficienta
 

Negative:

Lipsa functie Full No Frost
 
Mai mult

Bosch KGV58VL31S este o combina frigorifica ce se poate compara cu un aparat de tip side by side, din punct de vedere al volumului util. Este foarte spatioasa, economica si detine cateva functii care sporesc confortul. Fiind incadrata in clasa energetica A++, combina frigorifica Bosch KGV58VL31S va consuma cu aproximativ 25 % mai putin curent, spre deosebire […]

Bosch KGV58VL31S este o combina frigorifica ce se poate compara cu un aparat de tip side by side, din punct de vedere al volumului util. Este foarte spatioasa, economica si detine cateva functii care sporesc confortul.

Fiind incadrata in clasa energetica A++, combina frigorifica Bosch KGV58VL31S va consuma cu aproximativ 25 % mai putin curent, spre deosebire de un produs similar din clasa A+.

Mi-as fi dorit sa detina un sistem de racire Full No Frost, dar tipul de racire este Low Frost. Ideea este ca in frigider exista un ventilator, care echilibreaza temperatura si diminueaza umiditatea. In cazul in care pe pereti vor aparea picaturi produse in urma condensului, acestea vor fi evacuate prin anumite orificii.

Bosch KGV58VL31S detine un volum net de 505 litri, iar dimensiunile exterioare sunt 191 x 70 x 77 (IxLxA cm).

Frigiderul este foarte incapator. Avand un volum net de 379 litri este mai voluminos decat multe combine frigorifice in intregime. In partea de jos a frigiderului este amplasat un compartiment inchis, pentru depozitarea fructelor si legumelor. Deasupra, spatiul disponibil este impartit cu ajutorul a 5 rafturi din sticla securizata, cu margine de protectie. Intre acestea, mai puteti aseza si suportul pentru sticle. Forma sa permite depozitarea in pozitie orizontala a 7 sticle. Usa frigiderului detine 4 suporturi din plastic rezistent.

Congelatorul este de asemenea foarte spatios. Volumul net pe care il pune la dispozitie este de 126 litri. Structura sa este putin atipica. Detine 2 compartimente, in loc de 3, dar cel de sus este mai spatios si poate fi separat pe jumatate.

Designul este remarcabil, datoria materialului exterior confectionat din inox. Apreciez faptul ca manerele sunt incorporate in usi, pe lateral. Usile sunt reversibile, adica sensul lor de deschidere poate fi modificat. Temperatura din frigider si din congelator, este reglabila cu ajutorul unui panou amplasat in partea superioara si la care veti avea acces cand usa frigiderului este deschisa. Ar fi fost mai simplu ca acest panou sa fie amplasat pe exteriorul usii frigiderului.

Concluzia este ca Bosch KGV58VL31S reprezinta o combina frigorifica de mare volum, economica si moderna. Pretul de vanzare depaseste 2000 lei, dar nu este scump tinand cont de avantaje.

 

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)