Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Beko RCNA340E20XP – Review, Pret si Pareri combina frigorifica NeoFrost

0
Scris aprilie 23, 2018 de in Beko
Beko RCNA340E20XP review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem de racire NeoFrost, pret mic, aspect placut, functii eficiente.
 

Negative:

Poate ca aspectul metalic nu este pe gustul tuturor.
 
Mai mult

Beko RCNA340E20XP (Combina frigorifica, 302 l, Clasa A+, H 175.4, Inox antiamprenta) Beko RCNA340E20XP este una dintre combinele frigorifice cu sistem de racire NeoFrost, pe care o puteti cumpara la pret accesibil. Nu este nici una dintre cele mai incapatoare combine, dar cu siguranta detine avantaje remarcabile. In acest review, vom prezenta toate aspectele aparatului pentru […]

Beko RCNA340E20XP

(Combina frigorifica, 302 l, Clasa A+, H 175.4, Inox antiamprenta)

Beko RCNA340E20XP este una dintre combinele frigorifice cu sistem de racire NeoFrost, pe care o puteti cumpara la pret accesibil. Nu este nici una dintre cele mai incapatoare combine, dar cu siguranta detine avantaje remarcabile.

In acest review, vom prezenta toate aspectele aparatului pentru a intelege daca este produsul pe care il cautati. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. 

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Unul dintre atuurile combinei frigorifice este sistemul de racire NeoFrostMulti spun ca acest sistem este mai eficient decat cel NoFrost, pentru ca nu usuca alimentele. Temperatura si umiditatea sunt reglate in permanenta, gratie curentilor de aer rece care circula prin toate zonele interioare. Atat frigiderul, cat si congelatorul vor fi ferite de gheata ce obisnuieste sa mai apara pe peretii frigiderelor modeste. Nu va veti confrunta cu aceasta problema, deci nu va trebui sa decongelati aparatul niciodata.

Pentru ca alimentele sa fie depozitate in cele mai bune conditii, Beko a dotat acest aparat cu un filtru impotriva mirosurilor. La recircularea aerului, toate mirosurile neplacute vor fi eliminate.

Functia Ion Guard neutralizeaza bacteriile si microorganismele care pot crea neplaceri si pot contribui la degradarea alimentelor.

Frigiderul este iluminat cu bec LED, pentru o vizibilitate mai buna si un consum mai mic.

Fiind un aparat frigorific modern, temperaturile pentru frigider si pentru congelator se modifica prin utilizarea panoului de la exterior.

Beko RCNA340E20XP panou led

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko RCNA340E20XP este una dintre combinele frigorifice careia ii puteti face loc si in bucatarii mai aglomerate sau spatii restranse.

Ofera un volum total net de 302 litri, impartiti astfel: frigider – 205 litri, congelator – 97 litri.

Dimensiunile exterioare ale combinei sunt: 59.5 x 65 x 175.4 cm (latime x adancime x inaltime).

Beko RCNA340E20XP combina frigorifica neofrost

Frigiderul este structurat astfel incat sa puteti depozita in siguranta toate tipurile de alimente si recipiente. In compartimentul de la baza, este bine sa asezati vegetalele. Aici se va mentine o umiditate optima pentru ca fructele si legumele sa reziste mai mult. Astfel isi vor pastra textura si aromele.

Spatiul liber din frigider este impartit prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata, foarte rezistente. Puteti aseza chiar si cele mai grele vase, fara nicio grija. In partea frontala, rafturile au si o rama de protectie. Nu exista riscul sa se ciobeasca, daca le loviti cu vreo oala.

Pe usa frigiderului au incaput doar 3 suporturi din plastic rezistent. Si pe acestea este loc suficient pentru a aseza mai multe sticle, recipiente sau alimente de mici dimensiuni.

Congelatorul se afla in partea inferioara si detine 3 compartimente inchise. Aceasta este structura standard a congelatoarelor ce fac parte din combinele frigorifice. Avantajele sunt  remarcabile pentru ca puteti separa alimentele in functie de originea lor. Astfel nu vor face schimb de arome.

Este o combina frigorifica perfecta pentru o locuinta in care traiesc 2-3 persoane.

Aspectul combinei frigorifice este unul modern. Usile se deschid catre dreapta, dar fiind reversibile, sensul poate fi inversat. Manerele sunt incorporate in usi, ceea ce le face rezistente si anuleaza riscul ca acestea sa se rupa.

Exteriorul este acoperit cu inox antiamprenta, un material rezistent atat la atingeri, cat si la murdarie. Display-ul pentru modificarea temperaturilor interioare, o alta dovada ca aparatul este unul modern, ce sporeste confortul in orice casa.

Concluzie

La finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte.

Beko RCNA340E20XP este o combina frigorifica dotata cu cel mai bun sistem de racire si congelare. Nu este foarte voluminoasa, tocmai pentru a putea fi incadrata si in bucatariile aglomerate. Se vinde cu un pret foarte bun, mai ales daca il gasiti si in vreo campanie de reduceri.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)