Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic AK60340NFMT – Review, Pret si Pareri combina frigorifica Full No Frost

0
Scris iunie 19, 2018 de in Arctic
Arctic AK60340NFMT review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, are loc si in bucatarii mai putin spatioase, detine materiale rezistente.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Arctic AK60340NFMT (Combina frigorifica, 302 l, H 175.4, Clasa A+, Full No Frost, Argintiu) Arctic AK60340NFMT este o combina frigorifica ce se vinde cu un pret foarte bun in acest moment. Beneficiaza de un sistem de racire performant ce are rolul de a va pastra alimentele in conditii excelente pe terment mai lung. In acest review […]

Arctic AK60340NFMT

(Combina frigorifica, 302 l, H 175.4, Clasa A+, Full No Frost, Argintiu)

Arctic AK60340NFMT este o combina frigorifica ce se vinde cu un pret foarte bun in acest moment. Beneficiaza de un sistem de racire performant ce are rolul de a va pastra alimentele in conditii excelente pe terment mai lung.

In acest review vom detalia avantajele si dezavantajele combinei frigorifice, pentru a intelege daca este aparatul pe care vreti sa-l aveti in bucatarie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic AK60340NFMT este dotata cu un sistem de racire Full No Frost. Mai exact, in frigider, dar si in congelator, racirea se realizeaza prin curenti de aer rece. Exista anumite orificii prin care aerul patrunde in ambele compartimente si circula prin toate zonele. Astfel temperatura si umiditatea vor fi echilibrate la un nivel optim, benefic pentru pastrarea alimentelor.

Nu este o combina frigorifica prevazuta cu multe functii, dar lipsa lor face ca pretul cu care se vinde sa fie unul foarte mic. Daca va doriti sa investiti un buget mic, nu trebuie sa va asteptati la detalii precum display pentru modificarea temperaturii, functie Holiday, sau filtru de carbon.

Temperatura pentru frigider se stabileste in varianta clasica, prin rotirea termostatului prezent in partea superioara. Interiorul frigiderului este iluminat cu bec led, pentru a oferi o vizibilitate mai buna, in toate zonele.

Daca una dintre usi nu va fi bine inchisa, un semnal audio va va avertiza. Este un bip care nu v-ar lasa sa parasiti locuinta si sa aveti surprinze la intoarcere.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Arctic AK60340NFMT nu este una dintre cele mai incapatoare combine frigorifice, insa reprezinta cea mai accesibila alternativa daca vreti sa inlocuiti un vechi frigider.

Va ofera un volum total net de 302 litri, impartit astfel: frigider – 205 litri, congelator – 97 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 59.5 x 65 x 175.4 cm (latime x adancime x inaltime). Cantareste 62 kg, deci nu este greu de transportat.

Capacitatea aparatului este potrivita pentru o locuinta cu 2-3 persoane.

Arctic AK60340NFMT

 

Frigiderul este prevazut cu accesorii utile si rezistente care vor fi de apreciat in timp. La baza este un singur compartiment, in care fructele si legumele pot sta la comun. Nu a fost posibila dotarea cu doua astfel de compartimente, dar legumele pot sta si intr-un loc racoros din bucatarie.

Este bine ca in acea ladita transparenta de la baza sa asezati vegetalele pentru ca acolo isi vor crea o umiditate favorabila. Deasupra, pe rafturi, s-ar putea deshidrata.

In spatiul ramas liber se gasesc 4 rafturi din sticla securizata, foarte rezistente. Pe partea frontala, la zona de contact, acestea detin o margine de protectie eficienta pentru cazul cand loviti din greseala cu un vas solid.

Pe usa frigiderului sunt prezente 3 suporturi din plastic rezistent. Pe acestea mai puteti aseza sticle, borcane, conserve si alte recipiente de mici dimensiuni.

Congelatorul este destul de incapator si detine compartimentarea standard. Este conceput din 3 ladite transparente. In acestea veti putea depozita alimentele separat, in functie de originea fiecaruia. In congelator este prezent un ventilator care contribuie la impiedicarea depunerilor de gheata pe peretii interiori.

Aspectul combinei frigorifice este unul minimalist, modern. Exteriorul sau este argintiu, manerele sunt incorporate in usi. Ii lipsesc elemente de ultima generatie precum display pentru modificarea temperaturii sau dozator de apa si gheata, insa acestea ar fi crescut pretul foarte mult.

 

Concluzie

Arctic AK60340NFMT este o combina frigorifica incapatoare, dar potrivita si pentru bucatariile mai mici. Va ofera strictul necesar si o tehnologie de racire foarte eficienta. Se vinde cu un pret mic, ceea ce o pune in topul celor mai cumparate combine frigorifice.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)