Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Arctic AK54305S+ Review, Pret si Pareri combina frigorifica

0
Scris mai 8, 2018 de in Arctic
Arctic AK54305S+ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, dimensiuni compatibile cu bucatariile mai putin spatioase.
 

Negative:

Pot aparea depuneri de gheata in congelator si frigider.
 
Mai mult

Arctic AK54305S+ (Combina frigorifica, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Argintiu) Arctic AK54305S+ este o combina frigorifica de capacitate medie, cu o compartimentare buna si un pret destul de mic. Se potriveste pentru o casa in care locuiesc 2-3 persoane. In acest review vom prezenta avantajele si dezavantajele combinei frigorifice, pentru a va da seama […]

Arctic AK54305S+

(Combina frigorifica, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Argintiu)

Arctic AK54305S+ este o combina frigorifica de capacitate medie, cu o compartimentare buna si un pret destul de mic. Se potriveste pentru o casa in care locuiesc 2-3 persoane.

In acest review vom prezenta avantajele si dezavantajele combinei frigorifice, pentru a va da seama daca este aparatul pe care vreti sa-l aveti in bucatarie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic AK54305S+ detine un sistem de racire static, bazat pe conducte prin care circula agent termic. Acestea fac ca temperatura sa scada pana al nivelul optim. Alimentele vor beneficia de o temperatura potrivita.

Singurul inconvenient ar fi aparitia depunerilor de gheata pe peretii din interiorul frigiderului si congelatorului. Este un fenomen normal, ce ia nastere din cauza umiditatii in exces. Se intalneste la toate aparatele frigorifice fara sistem NoFrost.

Modificarea temperaturii se va realiza prin rotirea termostatului amplasat in partea de sus. Sunt 5 trepte de temperatura si o veti alege pe cea potrivita.

Este o combina frigorifica simpla, fara multe tehnologii performante. De aici a rezultat si pretul accesibil. Daca va doriti o combina frigorifica mai performanta, va puteti orienta catre Beko RCNA340E20XP.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Arctic AK54305S+ este o combina frigorifica de dimensiuni mai mici. Detine un volum total net de 291 litri, impartit astfel: frigider – 204 litri, congelator – 87 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 54 x 60 x 181.4 cm (latime x adancime x inaltime) si cantareste 54 kg.

Capacitatea combinei este potrivita pentru o locuinta cu 2-3 persoane.

Arctic AK54305S+ combina frigorifica

Frigiderul este destul de incapator si detine accesorii utile pentru depozitarea tuturor tipurilor de alimente. In partea de jos, vegetalele isi vor pastra prospetimea pentru o durata mai indelungata. In compartimentul lor, umiditatea se va mentine la un nivel benefic pentru fructe si legume.

Deasupra este spatiul destinat vaselor si recipientelor. Acest spatiu se poate imparti prin intermediul celor 4 rafturi din sticla securizata.

Pe usa frigiderului sunt prezente 4 suporturi din plastic rezistent. Acestea asigura un loc suficient pentru depozitarea sticlelor, borcanelor, conservelor si a altor recipiente mai mici.

Congelatorul este putin mai mic decat in cazul altor combine frigorifice. Oricum, ofera suficient spatiu pentru a va asigura resursele alimentare in permanenta. Este compus din 3 ladite. In acestea veti putea aseza separat alimentele in functie de originea lor.

Aspectul este unul foarte simplu, fara elemente decorative admirabile. Acesta ar fi un alt motiv pentru care pretul combinei frigorifice este unul mic.

 

Concluzie

La finalul acestui review, este bine sa retineti urmatoarele aspecte.

In caz ca sistemul de racire va multumeste, capacitatea combinei este una potrivita pentru 2-3 persoane. Nu detine super sisteme, dar se vinde cu un pret mic, echitabil din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)