Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Albatros FA28+, Frigider, 212 l, Clasa A+, Alb

0
Scris martie 27, 2017 de in Albatros
Albatros FA28+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, Se incadreaza in bucatariile de mici dimensiuni.
 

Negative:

Nu detine tehnologii performante.
 
Mai mult

Albatros FA28+, Frigider, 212 l, Clasa A+, Alb Albatros FA28+ este un frigider ieftin, de mici dimensiuni, bine structurat, dar cu functii si tehnologii modeste. Este un frigider potrivit pentru bugete reduse, sau pentru cazurile in care spatiul din bucatarie nu este generos. In acest review il vom prezenta detaliat, pentru a intelege mai bine care […]

Albatros FA28+, Frigider, 212 l, Clasa A+, Alb

Albatros FA28+ este un frigider ieftin, de mici dimensiuni, bine structurat, dar cu functii si tehnologii modeste. Este un frigider potrivit pentru bugete reduse, sau pentru cazurile in care spatiul din bucatarie nu este generos. In acest review il vom prezenta detaliat, pentru a intelege mai bine care sunt avantajele si dezavantajele aparatului.

Caracteristici si functii

Albatros FA28+ este un frigider dotat cu sistem de racire static. Raceste si congeleaza bine, dar nefiind un sistem pe baza de curenti de aer, trebuie sa nu ne surprinda atunci cand vedem ca in congelator se va forma gheata. Este un fenomen normal, intalnit la toate aparatele frigorifice care nu sunt NoFrost.

Stabilirea temperaturii pentru frigider se va face prin rotirea termostatului din interior.

Functii inteligente nu am intalnit la frigiderul Albatros FA28+, dar nici nu aveam pretentii. In fond, este unul dintre cele mai ieftine frigidere de pe piata.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Albatros FA28+ este un frigider cu doua usi, de mici dimensiuni. Detine un volum net de numai 212 litri, impartit astfel: frigider – 171 litri, congelator – 41 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 143 x 55 x 58 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Acestea fiind cunoscute, putem spune ca Albatros FA28+ poate reprezenta singura optiune potrivita pentru anumite bucatarii. Sunt cazuri in care o bucatarie poate fi neincapatoare, sau prost compartimentata. O grinda sau un stalp de rezistenta pozitionate ineficient, va poate obliga sa cautati un aparat electrocasnic ingust, sau mobilier de dimensiuni mai mici. Am prezentat acest caz, pentru ca este o problema personala de care m-am lovit.

Albatros FA28+

Frigiderul se afla in partea de jos si este structurat cu o serie de elemente ce eficientizeaza depozitarea alimentelor. La baza sunt doua compartimente inchise, in care fructele vor sta separat de legume. Spatiul liber ramas deasupra, il puteti gestiona cu cele 4 rafturi din sticla securizata. Acestea detin o margine de protectie la zona de contact, pentru mai multa rezistenta.

Pe usa a fost posibila depozitarea a 4 suporturi, pe care puteti aseza sticle, borcane, conserve, recipiente si alimente de dimensiuni mai mici.

Congelatorul este separat de frigider. Aceasta organizare este mai eficienta, decat daca ar fi fost congelatorul incadrat in frigider. Nu este foarte incapator, dar va garanteaza un strict necesar. Cateva pachete cu mancare si caserole cu inghetata, le puteti avea la dispozitie in permanenta.

Pareri personale

Albatros FA28+ este un frigider cu doua usi, de dimensiuni reduse, potrivit pentru bucatariile inguste, sau ineficient structurate. Este un frigider foarte ieftin, care se vinde cu un pret mult sub 1000 lei. Nu exceleaza la capitolul tehnologii avansate, dar nici nu am fi putut avea asemenea pretentii.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Volum net total (l)   212
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   41
Volum net frigider (l)   171
Consum energetic (kWh/an)   226

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla
Numar suporturi usa   4
Compartiment legume/fructe   2

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   1

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Dreapta
Usi reversibile   Da
Maner   Incorporat
Dimensiuni (IxLxA cm)   143 x 55 x 58
Iluminare interioara   Da
Termostat reglabil   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Autonomie (fara curent)   12
Greutate (Kg)   60

Albatros FA28+ review, pret, pareri, opinii, promotii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)