Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Albatros FA20+, Frigider, 155l, Clasa A+, H 123 cm, Alb

0
Scris august 3, 2017 de in Albatros
Albatros FA20+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, dimensiuni reduse, poate fi amplasat in spatii inguste.
 

Negative:

Lipsa tehnologii performante.
 
Mai mult

Albatros FA20+, Frigider, 155l, Clasa A+, H 123 cm, Alb Albatros FA20+ este unul dintre cele mai ieftine frigidere, dar si dimensiunile sale sunt pe masura pretului. Este perfect pentru bucatariile inguste, caz in care va vorbesc din proprie experienta. Tehnologii performante nu putem avea pretentia sa intalnim la acest aparat. In acest review vom […]

Albatros FA20+, Frigider, 155l, Clasa A+, H 123 cm, Alb

Albatros FA20+ este unul dintre cele mai ieftine frigidere, dar si dimensiunile sale sunt pe masura pretului. Este perfect pentru bucatariile inguste, caz in care va vorbesc din proprie experienta. Tehnologii performante nu putem avea pretentia sa intalnim la acest aparat. In acest review vom preciza toate avantajele si dezavantajele, pentru a trage concluzia daca este aparatul de care aveti nevoie.

Caracteristici, functii si tehnologii

Albatros FA20+ detine un sistem de racire static, ce utilizeaza conducte prin care circula agent termic. Principiul este simplu. Peretii interiori ai aparatului se racest suficient de mult, cat sa scada temperatura din interior. Racirea si congelarea sunt eficiente, problema fiind doar cu depunerile de gheata sau picaturile de apa de care nu putem scapa.

Aceasta problema nu trebuie sa ne surprinda. O intalnim la toate aparatele frigorifice care nu detin un sistem de racire No Frost. Nefiind prezent un sistem pe baza de curenti de aer rece, este normal ca din condens sa apara gheata. Nu putem avea pretentii mari la un pret atat de mic.

In cazul frigiderului, temperatura o veti seta prin rotirea termostatului prezent in interior, pe laterala dreapta. Congelatorul mentine o temperatura fixa.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Albatros FA20+ este un frigider cu doua usi, de dimensiuni reduse. Pune la dispozitia utilizatorilor un volum total net de 155 litri. Acesta nu este un dezavantaj. Sunt foarte multe cazuri in care singura varianta posibila este un frigider mic. Cazurile se intalnesc des la acele apartamente cumparate prin programul Prima Casa, unde stim ca dimensiunile incaperilor sunt destul de mici.

Albatros FA20+

Frigiderul se afla in partea de jos si beneficiaza de un volum net de 115 litri. Nu este foarte incapator, dar pentru o locuinta in care traiesc 2 persoane, este suficient. In partea de jos detine un compartiment inchis, destinat depozitarii fructelor si legumelor. Deasupra este spatiu liber si sunt disponibile 2 rafturi din sticla securizata. Pe acestea le puteti aseza pe 5 trepte de nivel, in functie de vasele voluminoase.

Pe usa frigiderului se afla 3 rafturi din plastic rezistent. Acestea pot sustine sticle cu bauturi, borcane, conserve si alimente de dimensiuni mai mici.

Congelatorul este destul de mic, avand o capacitate utila de doar 40 litri. In orice caz, incap 2, 3 pachete cu mancare, mai voluminoase, caserole cu inghetata si ramane loc si pentru racirea rapida a berilor.

Designul este foarte simplu, fara elemente care sa atraga atentia… alt avantaj pentru vanzarea produsului la un pret foarte mic.

 

Concluzie

Nu as vrea sa laud frigiderul Albatros FA20+, dar pentru unele cazuri, poate fi singura varianta disponibila. Este ieftin, mic, deci poate fi amplasat intr-o bucatarie ingusta. Este simplu si nu are ce sa se defecteze la el timp de multi ani. In campanie de promotii, pretul sau scade mult sub 1000 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Volum net total (l)   155
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   40
Volum net frigider (l)   115
Consum energetic (kWh/an)   251

FRIGIDER

Numar de rafturi   2
Sistem dezghetare frigider   Automat
Numar suporturi usa   3
Compartiment legume/fructe   1

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   1
Sistem dezghetare congelator   Manual

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Dreapta
Usi reversibile   Da
Maner   Incorporat
Iluminare interioara   Da
Termostat reglabil   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Nivel de zgomot (dB)   42
Greutate (Kg)   50
Dimensiuni (IxLxA cm)   123 x 55 x 58

Albatros FA20+ review, pret, pareri, opinii, promotii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)